Un destin la rascruce - Rezumatul episodului 14

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 15 iul 2022, 18:05

Macit si Sinasi se infrunta din nou!

Vizita neasteptata a lui Macit o tulbura pe Neriman, care isi exprima din nou neincrederea fata de acesta. Tanara nu este convinsa ca pot avea un viitor impreuna in conditiile in care aparţin unor lumi diferite. In vreme ce Macit incearca sa se apropie de Neriman, Inci ii priveste din umbra pe cei doi indragostiti si nu isi poate ascunde nemultumirea.

In incercarea de a o cuceri pe tanara care ii furase linistea, Macit recurge din nou la un gest romantic, invitand-o pe Neriman la o cina intr-un restaurant celebru din Istanbul.

Insa, in acest timp, Pelin investigheaza si afla locatia rezervata de catre Macit. Intuind ca acesta urma sa se intalneasca cu Neriman, Pelin isi traseaza un plan de razbunare.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16788182/1/media-144186704049621600.jpg
La restaurant, Macit o asteapta nerabdator pe Neriman, insa aceasta decide, in ultimul moment sa nu mearga la intalnire, platindu-i tanarului cu aceeasi moneda. Spre surprinderea lui Macit, cea care isi face aparitia este Pelin. Fara sa stea prea mult pe ganduri, Macit paraseste restaurantul, dezamagit de esecul sau.




Vrand sa ii ceara explicatii lui Neriman pentru absenta de la cina, Macit merge in cartierul Fatih, unde o intalneste pe aceasta discutand cu Sinasi. Macit il infrunta pe fostul ei logodnic, spunandu-i raspicat ca este indragostit de Neriman, apoi o indeamna pe tanara sa il insoteasca

Privind in ochii lui Neriman, tanarul ii spune din nou fetei ca o iubeste si ca este deja prea tarziu sa se mai retraga din aceasta poveste.
“Chiar daca fugi de mine, esti prinsa din urma de tine insati. Fiindca acum exista “noi”. O sa te fac sa crezi in iubirea asta!”, ii spune disperat Macit fetei.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16788182/1/media-144186705321397200.jpg
Pe de alta parte, Sahika este pe cale sa descopere planul ticluit de Pelin impotriva lui Neriman. Simtindu-se in pericol, Pelin recurge la diverse tertipuri pentru a scapa de acuzatiile ce i se aduc, insa Sahika o santajeaza pentru a nu-si pierde slujba.

In cele din urma, cele doua stabilesc o alianta.

In acest timp, Sinasi vede in ziar imaginea cu Macit  surprins alaturi de Pelin, la restaurant, si merge la firma rivalului sau pentru a-i cere sa nu se mai joace cu sentimentele lui Neriman…

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”