Un destin la rascruce - Rezumatul episodului 17

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:25

Averea, motiv de disputa in familia lui Selim!

Selim cere permisiunea sa discute cu Neriman, fiind mai hotarat ca niciodata sa ii cedeze partea de avere care i-ar fi revenit surorii sale. Acesta ii spune nepoatei sale ca in trecut, tatal sau a decis sa ii lase intreaga avere doar lui, privand-o pe sora sa de partea de avere, in semn de razbunare pentru faptul ca se casatorise cu un barbat sarac.

Desi este bulversata de decizia unchiului sau, Neriman isi pastreaza verticalitatea si ii spune raspicat acestuia ca nimic nu ii poate rascumpara durerea si neajunsurile suferite de-a lungul anilor si ii reproseaza acestuia ca nu

va uita niciodata ca a vrut sa ii cumpare trecutul.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Selim pleacă ranit de vorbele dure ale nepoatei sale, dar nu va renunta la ideea de a-i inapoia averea cuvenita, gest pe care

el il face pentru sora lui decedata, in ciuda refuzului vehement venit din partea familiei sale. Macit este la firmă şi vorbeşte cu Neriman la telefon afară din birou, dar în spatele lui se află Kerim care apoi îl cheamă să discute între patru ochi ameninţându-l foarte serios cu dezmoştenirea.