Un destin la rascruce - Rezumatul episodului 22

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:26

Intalnire neasteptata intre Pelin si Neimar, de fata cu Macit!

Inci si Kerim vorbesc despre noile schimbari de directie din familia lui Pelin, intrebandu-se daca au aflat despre posibilul lor faliment sau despre faptul ca s-a discutat despre dezmostenirea lui Macit. Cand fiul lor isi face aparitia, discutia aluneca spre faptul ca de cand acesta este indragostit de Neriman, nu se mai implica in treburile companiei, complacandu-se in a fi subalternul lui Pelin, care castiga pe zi ce trece teren spre conducerea firmei.

Vizibil deranjat de atitudinea fiului sau, Kerim pomeneste despre marea dragoste pierduta a lui Inci si pleaca, lasandu-i pe ganduri pe cei doi. Inci simte nevoia sa ii povesteasca lui Macit despre povestea sa de dragoste, insa acesta nici nu vrea sa auda.

Macit o suna pe Neriman si ii aude in telefon vocea lui Sinasi, ceea ce ii starneste din nou gelozia. Macit ii cere tinerei socoteala cu privire la prezenţa ei langa Sinasi, dar Neriman ii sugereaza ca ar trebui sa vorbeasca mai tarziu, cand se vor mai calma.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Intre timp, Macit cauta o tanara care sa reprezinte imaginea firmei, prietenul sau, Ozgur ii spune ca Pelin este potrivita, iar aceasta primeste provocarea, apoi discuta despre cum sa isi petreaca toti

patru seara respectiva. Pelin nu pierde ocazia sa il ironizeze pe fostul sau iubit, spunandu-i ca Neriman nu poate sa vină si ea, pentru ca tatal sau nu ii permite sa iasa seara in oras. Insa chiar in acel moment, Neriman isi face aparitia in usa biroului lui Macit si aude ca se vor intalni in acea seara. Pelin isi indreapta sagetile inveninate catre ea, mai ales ca o vede cu un pachet cu mancare, pregatit pentru Macit.
Cei doi indragostiti discuta in contradictoriu, Macit fiind deranjat de vizita neanuntata a lui Neriman, iar tanara ii reproseaza faptul ca acesta se rusineaza cu prezenta ei in firma.