Un destin la rascruce - Rezumatul episodului 24

Editor: Silviu Bunea Autor: B.M.
Actualizat: 26 aug 2021, 12:40

Momente de cumpana pentru Macit: tatal sau face infarct!

Neriman primeste cu entuziasm cutia cu amintiri de la Duygu si o invita in camera sa pentru a rememora impreuna momente emotionante din copilaria lor. Privind fotografiile din albumul de familie, Neriman isi aminteste cu drag de blandetea mamei sale, insa tatal sau priveste nemultumit incantarea fiicei sale. Barbatul le spune raspicat celor doua fete ca viata nu se cladeste pe amintiri si o determina pe Duygu sa plece.

In acest timp, Inci si Kerim discuta din nou in contradictoriu.

Femeia ii ia partea fiului sau si ii cere barbatului sa nu isi mai implice fiul in problemele firmei.

Pe de alta, familia Dermihan cauta dovezi palpabile pentru a scoate la iveala escrocheriile savarsite de Kerim in cadrul companiei. Selim intra in posesia dovezilor si il demasca pe Kerim.  Desi il considerase pana atunci cel mai bun prieten, nu poate ierta inselatoria si ii sugereaza acestia sa plece din firma impreuna cu fiul sau.


Dincolo de scandalurile din jurul lor, Neriman si Macit isi traiesc din plin iubirea. Intr-un cadru romantic, Macit ii cere mana iubitei sale, dar o tragedie le zguduie momentul fericit. Tatal lui Macit sufera un infarct si este dus de urgenta la spital.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”