Un destin la rascruce - Rezumatul episodului 27

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:26

Neriman traieste o drama: iubitul sau s-a logodit cu Pelin

Indurerata, Neriman incearca sa ascunda urmele dezastrului din sufletul sau, pentru ca rudele sale sa nu afle despre cele intamplate. Tanara este terorizata de gandul ca va trebui sa-i marturiseasca tatalui sau ca s-a despartit de Macit. In timp ce Macit era asteptat la petrecerea de logodna de Pelin si invitati, Neriman se framanta la gandul ca l-a pierdut pe iubitul sau pentru totdeauna.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16789890/1/media-144350813570982500.jpg
Macit isi face aparitia la petrecere chiar in momentul in care Pelin era pe punctul de a anula logodna.

Vizibil afectat de pierderea iubitei sale, Macit se supune ceremoniei de logodna, desi este absent la tot ceea ce se intampla in jurul sau.

Pe de alta parte, Neriman are o discutie cu tatal sau, care fara sa stie ca cei doi s-au despartit, ii spune fetei ca a iertat-o si ca ar vrea sa-l cunoasca pe Macit, asa ca ile asteapta pe la ei. Disperata, tanara nu stie cum sa evite subiectul.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Neriman merge la atelier pentru a-si strange lucrurile si pentru a-si lua ramas bun de la profesoara sa.

Apoi ii cere lui Macit sa se intalneasca pentru a lamuri situatia. Fara sa stea pe ganduri, Macit merge la intalnire pentru a-i explica iubitei sale motivul pentru care a fost nevoit sa rupa relatia. Tanarul incearca sa ii spuna ca a fost obligat sa se logodeasca cu Pelin, insa Neriman refuza sa inteleaga sis a auda explicatiile acestuia.

Desi logodit cu Pelin, Macit se incapataneaza si o cauta in continuare pe Neriman, refuzand sa renunte la iubirea lui.

Tanarul turbeaza de gelozie, gandindu-se ca in acest moment, Sinasi are cale libera spre inima lui Neriman si o supravegheaza din umbra.