Un destin la rascruce - Rezumatul episodului 38

Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:35

Pelin nu renunta la Macit!

Desi anticipase reactia negativa a parintilor sai fata de Neriman, Macit indrazneste sa ii infrunte, spunandu-le ca a cerut-o in casatorie pe iubita sa. Kerim si Inci sunt uluiti de hotararea fiului lor si resping categoric ideea ca Macit s-ar putea casatori cu o fata saraca. Neriman este nevoita sa suporte jignirile lui Kerim, care ii spune ca nu o va accepta niciodata drept nora, dar si cuvintele dure ale lui Inci, care ii transmite deschis ca ii va aduce nefericire fiului sau.

Pe de alta parte, Pelin realizeaza ca este pe cale sa il piarda pe Macit pentru totdeauna si nu ramane indiferenta, ci se gandeste la noi intrigi. Primul pas este sa intervina cat mai curand intre Neriman si Macit, pentru ca cei doi sa puna capat relatiei lor.
Pentru a se detasa de problemele apasatoare, Macit si Neriman isi petrec mai mult timp impreuna. Cei doi indragostiti au parte de o zi asa cum isi doreste Neriman, facand lucruri simple, pentru a-i arata iubitului sau cum se traieste in cartierul Fatih.



Fara sa reziste prea mult timp departe de logodnica sa, Macit ii propune acesteia sa mearga impreuna cu Duygu si Ozgur la ferma, pentru a petrece cateva zile departe de tumultul orasului. Insa linistea acestora este tulburata de aparitia neasteptata a lui Pelin, care isi continua seria intrigilor, spunandu-le tuturor ca a venit sa isi ia lucrurile, sugerand ca ar fi petrecut acolo clipe pretioase alaturi de Macit.
Neriman este socata de spusele rivalei sale si e convinsa ca a fost mintita de iubitul sau in tot acest timp.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”