Un destin la rascruce - Rezumatul episodului 7

Editor: Silviu Bunea Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:23

Neriman, intre doua mari iubiri!

Macit traieste sentimente contradictorii la vederea lui Neriman la firma Arcaoglu; pe de o parte acesta incearca sa isi ascunda surprinderea fata de aparitia acesteia, iar pe de alta parte este de-a dreptul incantat. Vizibil emotionata, Neriman isi cere scuze de la Macit pentru felul in care s-a comportat pe iaht si ii multumeste acestuia pentru ca a reusit sa o impiedice la timp Pelin sa provoace un scandal in familia sa.



Pe de alta parte, Pelin trece din nou peste vointa lui Macit si a lui Onur si planuieste sa mearga cu totii la petrecerea unei prietene.

In acest timp, relatia dintre Neriman si Sinasi continua sa fie tensionata, ceea ce il determina pe tanar sa ia hotarari gresite in privinta viitorului lor. Sinasi semneaza un contract cu tatal lui Ozlem si este fascinat de dorinta de a se imbogati.
Acesta hotaraste sa mearga pe drumul sau si sa rupa definitiv relatia cu Neriman.

Inainte de petrecerea la care urma sa mearga alaturi de sora sa, Duygu este martora la o conversatie dintre Pelin si mama lor pe tema interesului lui Onur pentru ea. Pelin ii spune mamei sale ca Onur nu poate fi interesat de o fata timida, precum Duygu. Afectata de cele auzite, Duygu este devastate, insa pleaca la petrecere pentru a-i demonstra surorii sale ca se inseala in privinta ei.


Cu gandul in permanenta la Neriman, Macit o suna chiar in momentul in care aceasta vorbea cu Sinasi despre despartirea lor. Bulversata, Neriman nu stie ce sa ii raspunda lui Macit, care astepta cu nerbadare sa ii asculte vocea fetei

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: