Un destin la rascruce - Rezumatul episodului 8

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:23

Macit catre Neriman: ”Pentru prima data ma simt neputincios in fata cuiva"!

Neriman se zbate in continuare intre dorinta de a se lasa in voia dragostei pe care i-o inspira Macit si nevoia de a ramane alaturi de Sinasi, cel de care o leaga atatea amintiri. In ciuda incercarilor de a-si salva relatia, Neriman si Sinasi nu reusesc sa-si gaseasca echilibrul. Din cauza iubirii bolnave pentru Macit, Pelin traieste un adevarat calvar, incercand sa-l tina captiv pe acesta intr-o relatie sortita esecului.



Manat de dragostea sa pentru Neriman, Macit merge in cartier sa o revada pe tanara care ii furase inima. Neincrezatoare, Neriman ii spune raspicat tanarului sa nu o mai caute pentru ca relatia lor nu are viitor. Faptul ca fac parte din lumi diferite o sperie. In acelasi timp, Macit e sigur ca si-a intalnit marea dragoste asa ca ii declara fetei ceea ce simte. “Pentru prima data ma simt neputincios in fata cuiva”, ii spune Macit lui Neriman, dar fata pare sa nu il asculte.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16787527/1/media-144117528715049700.jpg
In acest timp, tanarul este sfatuit de mama sa sa se casatoreasca grabnic cu Pelin, iar, pe de alta parte, Pelin ii cere socoteala lui Macit pentru orice pas facut catre Neriman. Un bal caritabil aduna intreaga comunitate, dar si pe cei doi indragostiti. Macit isi face si el aparitia la eveniment, spre surprinderea si bucuria lui Neriman.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

In
ciuda incercarilor de a-si salva relatia, Neriman si Sinasi nu reusesc sa-si gaseasca echilibrul. Din cauza iubirii bolnave pentru Macit, Pelin traieste un adevarat calvar, incercand sa-l tina captiv pe acesta intr-o relatie sortita esecului.

Manat de dragostea sa pentru Neriman, Macit merge in cartier sa o revada pe tanara care ii furase inima. Neincrezatoare, Neriman ii spune raspicat tanarului sa nu o mai caute pentru ca relatia lor nu are viitor.
Faptul ca fac parte din lumi diferite o sperie. In acelasi timp, Macit e sigur ca si-a intalnit marea dragoste asa ca ii declara fetei ceea ce simte. “Pentru prima data ma simt neputincios in fata cuiva”, ii spune Macit lui Neriman, dar fata pare sa nu il asculte.

In acest timp, tanarul este sfatuit de mama sa sa se casatoreasca grabnic cu Pelin, iar, pe de alta parte, Pelin ii cere socoteala lui Macit pentru orice pas facut catre Neriman.


Un bal caritabil aduna intreaga comunitate, dar si pe cei doi indragostiti. Macit isi face si el aparitia la eveniment, spre surprinderea si bucuria lui Neriman …

Nu ratati in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serial „Un destin la rascruce”!