Un elev de 14 ani a fost încătușat de polițiști, după ce a venit beat la școală. Mama acestuia susține că i s-a făcut o nedreptate

Author: Andreea Buinoschi

Un elev de 14 ani a fost încătușat de polițiști, după ce a venit beat la școală. Mama acestuia susține că i s-a făcut o nedreptate

Sursa: Captură video

Un elev de 14 ani a fost pus la pământ de oamenii legii care au fost chemați de către profesorii unei școli din Bihor. Acesta a fost încătușat chiar în clasă, de față cu ceilalți colegi.

Un elev de 14 ani a fost încătușat, chiar în sala de clasă, de către oameni legii. Acesta era agresiv și adresa cuvinte jignitoare atât colegilor, cât și profesorilor, iar situația scăpase de sub control.

Un elev de 14 ani a fost încătușat, după ce a venit beat la școală

Elevul de doar 14 ani, împreună cu alți doi colegi, au venit la școală, după ce au consumat băuturi alcoolice.

Aceștia au început să facă scandal și să îi înjure atât pe elevi, cât și pe profesori.

Incidentul a avut loc luni, 26 septembrie, și a fost solicitat ajutorul polițiștilor din cadrul Postului de Poliție Hidișeul de Sus.

Doi elevi au executat ordinele venite din partea polițiștilor, în timp ce al treilea elev a continuat să manifeste un comportament agresiv. Așadar, a fost nevoie de intervenția unui alt polițist și, în cele din urmă, minorul a fost încătușat.

Citeste si: Cine este băiețelul înecat în piscina din curtea casei! Albert iubea să se bălăcească în apă 

„Polițistul a intervenit în sala de clasă în care se aflau cei trei elevi, doi dintre ei s-au supus recomandărilor polițistului de a aștepta în curtea școlii pentru a fi conduși acasă, însă cel de-al treilea a continuat comportamentul turbulent, proferând injurii, alergând între sălile de clasă și provocând în rândul elevilor indignare și un sentiment de insecuritate.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Polițistul a solicitat în sprijin un coleg de la același post de poliție, însă, pentru că elevul nu se supunea indicațiilor polițiștilor, în momentul în care a manifestat agresivitate față de un alt elev, pe care l-a îmbrâncit, aruncându-i pe jos ghiozdanul și alte obiecte personale, polițiștii l-au încătușat și l-au condus la postul de poliție din Hidișelu de Sus, unde a continuat tulburarea ordinii și liniștii publice și proferarea de înjurii”, a

transmis Alina Fărcuta, comisar-șef IPJ Bihor, conform bihon.ro.

Citeste si: Cine e Masha Amini, arestată pentru că hijabul nu îi acoperea în totalitate părul! Moartea ei a declanșat val de proteste în Iran

Mama elevului încătușat spune că acesta a fost neîndreptățit

Unii elevi care se aflau, în acel moment, în sala de clasă, au filmat întreaga scenă, iar imaginile au fost postate de mama elevului de 14 ani, în mediul online.

Aceasta s-a revoltat în legătură cu cele întâmplate și a mărturisit faptul că Protecția Copilului ar trebui să intervină, deoarece un astfel de comportament nu este permis. În tot acest timp, alți internauți i-au luat apărarea femeii.

„Vă rog sa priviți cum sunt tratați copiii minori romi la școală de către scoală și șeful de post! Dacă în prezența copiilor s-a comportat așa, gândiți-vă după ce a ajuns în secția de poliție, ce s-a intimplat?? 🥺 Sunt unii dintre profesori care cred că așa trebuie să se comporte cu

romii!! 😥 Unde-i protecția copilului?”, a fost reacția mamei elevului de 14 ani.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.