Un elev în vârstă de 12 ani a fost bătut și umilit de colegii săi, la o școală din județul Argeș

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 09 ian 2024, 01:35

Un băiat de doar 12 ani a fost umilit și bătut de colege, aproape zilnic, la școală.

Sursa: pixabay.com

La o școală din județul Argeș, un băiat de 12 ani a fost bătut și umilit de către mai mulți colegi de clasă.

Băiatul de doar 12 ani, elev într-o școala din Costești, județul Argeș, a îndurat zilnic bătăi și umilințe de la cele două fete.

Elev de 12 ani umilit zilnic de 2 colege din școală

Un băiat de doar 12 ani a fost umilit și bătut de colege, aproape zilnic, la școală. Fetele nu se opreau nici măcar atunci când băiatul începea să plângă.

Mama elevului a descoperit prin ce trece fiul ei când, îngrijorată de comportamentul pe care acesta îl avea acasă, atunci când i-a verificat telefonul.

Citește și: Profesoara de engleză din Brebu a reacționat după ce mai mulți elevi și-au bătut joc de ea în timpul orelor de curs. Care a fost calificativul obținut de aceasta în 2022?

Ce a declarat mama elevului agresat?

Mama copilului agresat a declarat că: “Inițial nu mi-a spus, nu mi-a povestit, dar a spus la profesori, la școală și după aceea am verificat în telefon și am depistat în telefon unele poze, aceea unde este la toaletă în genunchi. El nu a vrut să mai stea de vorbă cu una dintre ele, să zicem că ar fi fost împreună, așa zic ei, cu toate că nu știu ce relație să ai de la 12 ani.

Pleca foarte târziu de acasă, probabil aștepta să nu mai fie nimeni în curtea școlii.”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Reprezentanții știau de agresiunile care se petreceau, dar au declarat că acestea se întâmplau în afara instituției. Mama elevului, însă, îi contrazice pe aceștia și a depus plângere la poliție, iar acum se fac mai multe cercetări.

Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeș, a declarat că: „Mama minorului în cauză s-a prezentat la sediul poliției. Se desfășoară verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite și luarea măsurilor legale care se impun.”

Citește și: O profesoară din comuna Brebu, județul Prahova, a fost batjocorită de elevii săi în timpul orelor

De asemenea, conducerea școlii a demarat o anchetă internă.

Un elev a înjunghiat o profesoară la un liceu din Capitală

Supărat că profesoara de japoneză voia să le dea un test, un elev a intrat cu un cuțit în sala de clasă și a înjunghiat-o pe aceasta. Tânărul este cercetat pentru tentativă. Cazul a readus în prim-plan lipsa siguranței în școli. 

Sursă: digi24.ro

 

Taguri: