Un elev și-a înjunghiat profesorul, folosind un box metalic, după ce acesta a încercat să oprească bătaia dintre doi copii

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 21 iun 2023, 03:45

Un elev și-a înjunghiat profesorul, folosind un box metalic, după ce acesta a încercat să oprească bătaia dintre doi copii

Sursa: Cătălin Schipor via ctnews.ro

În urmă cu două zile, pe data de 19 septembrie, un elev dintr-o școală din Mureș și-a înjunghiat profesorul cu o boxă metalică, în timp ce, în pauză, acesta încerca să îl despartă pe agresor de un alt elev cu care se bătea.

Un profesor în vârstă de 51 de ani a fost tăiat de unul dintre elevi, în pauză. Totul a avut loc atunci când dascălul încerca să oprească bătaia dintre doi elevi.

Un profesor a fost înjunghiat de un elev

Luni, 19 septembrie, doi elevi s-au luat la bătaie, în județul Mureș, în incinta unei școli din Band. Profesorul a încercat să intervină, pentru a-i opri pe ce doi și, în momentul în care a încercat să ia boxul metalic, unul dintre elevi l-a tăiat.

Profesorul a sunat imediat la 112 și un echipaj de poliție și unul medical s-au deplasat la fața locului în scurt timp.

De asemenea, conducerea școlii și Inspectoratul școlar au deschis o anchetă, iar elevul urmează să fie sancționat disciplinar, deoarece, conform noi Legi a Educației, nu mai poate fi exmatriculat.

„La data de 19 septembrie a.c., poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Band au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în incinta unei unităţi de învăţământ din Band, are loc un conflict.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că între un elev, de 15 ani, şi un cadru didactic ar fi izbucnit un conflict verbal, după ce tânărul nu ar fi vrut să predea boxul metalic depistat asupra sa.

Citeste si: O tânără în vârstă de 20 de ani, din Maramures, a fost înjunghiată de fostul ei iubit, în timp ce-și ținea copilul în brațe

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

A fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul şi luarea măsurilor legale”, menționează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş.

O elevă din București a fost înjunghiată în prima zi de școală

Chiar în prima zi a noului an școlar, o elevă dintr-o școală din Capitală și-a înjunghiat o colegă din cauza unui băiat.

Incidentul a avut loc imediat după ce festivitatea de deschidere a avut loc, iar eleva a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu”. Agresoarea și părinții ei au fost duși la secția de poliție, pentru a fi supuși audierilor.

Citeste si: „Au tăiat picioarele și degetele unei femei soldat”. Mărturiile cutremurătoare ale șefului armatei din Armenia despre armata din Azerbaidjan

„La data de 05.09.2022, polițiști din cadrul Poliției Capitalei-Secția 5 s-au autosesizat cu privire la faptul că, în urma unui conflict spontan, o minoră, în vârstă de 16 ani, a fost înjunghiată cu un obiect înțepător/tăietor, în zona piciorului, de către o altă minoră, de aceeași vârstă, în timp ce se aflau pe o stradă din Sectorul 1. Polițiștii au acordat primul ajutor victimei, iar ulterior aceasta a fost transportată, de un echipaj medical, la o unitate spitalicească, în stare conștientă, cooperantă, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate”, este menționat în comunicatul DGPMB.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.