Un eveniment straniu a avut loc la Castelul Balmoral, la doar cinci minute de când Regina Elisabeta a II-a a decedat

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 19 iun 2023, 03:40

La doar cinci minute după ce Regina Elisabeta a II-a a decedat, un eveniment straniu a avut loc la Castelul Balmoral, acolo unde Majestatea Sa și-a dat ultima suflare. Momentul a fost surprins pe camerele de filmare.

Un eveniment straniu a avut loc la scurt timp după decesul Reginei Elisabeta a II-a. Nimeni nu a putut găsi o explicație logică pentru cele întâmplate, așa că totul rămâne învăluit în mister.

Porțile Castelului s-au deschis singure

La cinci minute de la decesul Majestății Sale, porțile de la intrarea în Castelul Balmoral, din Scoția, acolo unde regina a decedat, s-au deschis singure, fără ca nimeni să ceară acest lucru.

De asemenea, preț de câteva minute, porțile au continuat să se miște.

Unii internauți au declarat că sufletul fostei Suverane nu a părăsit Castelul Balmoral. Pe de altă parte, alții sunt de părere că așa i-a anunțat fosta regină pe gardieni de moartea sa.

„Mi-a dat fiori”, „Unele spirite rămân în locație, iar altele nu se tem să treacă în lumină”; „Nu cred; Este semnul gărzilor ca să știe că regina a murit, priviți cum spre sfârșit se pun cu spatele…”, „Poate este un cod pentru a spune că a murit”, „Acesta a fost

un semn pentru gardieni, regina a murit, după cum ați văzut, când se închid la jumătate și se deschid din nou, gardianul a dat din cap către celălalt gardian”,
au fost o parte din comentariile internauților.

@martincockram #Spooky ♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs- Skittlegirl Sound

 

Citeste si: Regina Elisabeta a II-a și-a încheiat ultima călătorie. Sicriul a fost depus în cripta regală a Castelului Windsor. O eră s-a încheiat în Regatul Unit

De asemenea, alții susțin că acela a fost Prințul Philip care „a venit să o ia”, în timp ce alți internauți au fost mai sceptici, spunând că porțile sunt controlate de la distanță, dar și că ar fi putut fi o eroare de sistem.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ce reguli stricte le-au fost impuse personalităților care au luat parte la funerariile Reginei Elisabeta a II-a

Regi, prințese și lideri importanți ai lumii au luat parte la funerariile Reginei Elisabeta a II-a, iar toți au trebuit să respecte reguli extrem de stricte.

Cei care au luat parte nu au avut voie să vină cu alte persoane decât cele trecute pe listă și nici cu personal suplimentar.

De asemenea, președinții și Familiile Regale din ale țări nu au putut veni cu avioanele sau cu elicopterele personale. Așadar, toți au luat autobuze special puse la dispoziție pentru ei. Mai mult decât atât, nici mașinile personale nu au fost permise, pentru ca securitatea să fie sporită, potrivit Grunge.

Citeste si: Răspunsul neașteptat pe care Regele Charles al III-lea l-a dat atunci când a fost invitat de un bărbat din mulțime la o bere

Regele Harald al Norvegiei, Regele Willem-Alexander al Olandei, Regele Felipe al Spaniei, Prințul Albert de Monaco, Margareta a României, Klaus Iohannis au fost doar o parte dintre liderii lumii care au luat parte la funerarii.

Astăzi, 19 iulie, sicriul a fost coborât în cripa regală, iar cel al Prințului Philip urmează să fie așezat lângă cel al soției sale.