Un fals medic ginecolog, “consulta” femeile prin camera de la telefon, apoi le santaja

Autor: B.M.
Fals medic ginecolog

Un fals medic ginecolog, “consulta” femeile prin camera de la telefon, apoi le santaja.

Escrocii nu ar trebui subapreciați. Din simplul motiv că nu sunt proști, de vreme ce le vin atâtea idei. Faptul că reușesc să păcălească destui oameni până să poată fi opriți, este cea mai bună dovadă.

Cel mai recent exemplu: un fals medic ginecolog, “consulta” femeile prin camera de la telefon, apoi le șantaja.

Un fals medic ginecolog, “consulta” femeile prin camera de la telefon

Că restricțiile de circulație din motive de limitare a îmbolnăvirilor ne-au adus la exasperare, nu este o noutate și nici un fapt ieșit din comun. Este o stare generală pe care toți o avem de îndurat. În condițiile în care spitalele și-au restrâns activitatea lăsând loc doar pentru reale urgențe, escrocii despre care aminteam au găsit în această situație o oportunitate.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cel mai recent exemplu vine din Rusia, unde, unei femei i-a fost refuzată o consultație ginecologică într-un spital, motivul fiind că nu reprezintă o urgență. Victima, pe nume Maria, în vârstă de 30 de ani, aflată la o distanță semnificativă de Moscova, solicitase programarea pe un forum online.

Citeste continuarea pe Avantaje.ro.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.