Un far l-a scos din sarite! Reactia unui taximetrist deranjat de prezenta unui biciclist in trafic VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:53

Situatie incredibila pe Cheiul Dambovitei!

Putin dupa lasarea serii, omul nostru a iesit cu bicicleta pe cheiul Dambovitei. Traseul nu era foarte aglomerat, iar pericolele nu pareau sa fie prea mari. Cum nu putea sa zboare pe drum, biciclistul a mers regulamentar, pe prima banda a soselei. In imagini se observa cum pe celelalte benzi, masinile aproape ca zboara pe langa el.

La un moment dat, pe a doua banda de circulatie, un taxi trece in viteza pe langa el.
Soferul masinii vine apoi pe prima banda de mers, chiar in fata biciclistului. Pana aici, nimic neobisnuit. La cateva zeci de metri pe sensul de mers, se apropie o intersectie si fiecare vehicul e pe cate o banda de circulatie.

Biciclistul se apropie si de intersectie si ramane pe aceeasi banda de circulatie, in spatele taxiului ce tocmai il depasise. Cum afara incepea usor sa se lase seara, iar masinile isi aprisesera deja farurile, acelasi lucru l-a facut si omul de pe bicicleta.
In imaginile surprinse se vede reflectia farului de pe bicicleta, chiar pe portbagajul taxiului.

Atent, conducatorul bicicletei acopera farul cu mana, pentru a nu-l deranja pe soferul masinii din fata sa. Prea tarziu, insa! Cele cateva secunde in care taximetristul a avut de-a face cu lumina farului, par sa-l fi scos din sarite pe barbatul aflat la volanul masinii. Asa ca nu sta mult pe ganduri si ii ofera bicilistului o lectie de circulatie: Intra cu masina direct in biciclist.


Apoi, multumit de fapta facuta, inainteaza cativa metri mai aproape de semafor si schimba rapid si banda de circulatie. Uluit de reactia colegului de trafic, biciclistul ramane pe loc. Cu asa lectii de condus oferite de catre orice sofer iritat, mai ca nici nu-ti mai vine sa mai iesi in trafic, mai ales pe doua roti. Conducerea companiei de taxi spune ca soferul risca sa fie dat afara.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.