Un fost concurent de la Survivor România 2021, de urgență la spital. Cum se simte?

Autor: Amalia Georgescu
Un fost concurent de la Survivor România 2021 a avut nevoie de îngrijiri medicale
Sursa: Instagram

Un fost concurent de la Survivor România 2021 și-a îngrijorat prietenii virtuali. A ajuns de urgență la spital și a postat imaginile pe instagram. Despre cine este vorba?

S-a întors recent din Republica Dominicană și chiar dacă eliminiarea lui din cadrul competiției nu a avut la bază un motiv medical, acum, un fost concurent de la Survivor România 2021 a ajuns de urgență la spital. Cine a avut nevoie de îngrijiri medicale?

Ce fost concurent de la Survivor România 2021 a ajuns pe mâna medicilor?

După ce a fost eliminat de la Survivor România 2021, Starlin a devenit foarte activ în mediul online și a făcut tot felul de postări prin care a dezvăluit cum arată viața lui alături de familie

și de toți cei dragi. Ultimele postări ale fostului concurent de la Survivor România 2021  au stârnit îngrijorarea prietenilor virtuali. După ce și-a petrecut duminica alături de familie și de prietenii apropiați, se pare că Starlin s-a simțit rău, astfel că a ajuns de urgență la spital. Fostul concurent din echipa Războinicilor a postat mai multe fotografii pe instagram în care apare pe patul de spital, cu branula în mână, semn că a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate. 

Starlin nu a dezvăluit care este motivul pentru care a ajuns de urgență la spital, dar gesturile sale au lăsat se se înțeleagă că este pe mâini bune și că situația este sub control.

Citeste si: Starlin, adevarul despre ce s-a intamplat in Consiliul de Eliminare intre el, Albert Oprea si Maria Chitu. Razboinicul a fost blamat ca nu si-a luat la revedere de la cei doi

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fostul concurent de la Survivor România 2021 a fost eliminat din competiție în urmă cu mai multe săptămâni. Colegii de echipă au fost nevoiți să îl voteze spre eliminare în consiliu având în vedere că nu au mai avut alte opțiuni, iar pentru că a primit cele mai puține voturi din partea publicului, Starlin a fost eliminat. Plecarea acestuia din competiție a reprezentat o adevărată lovitură pentru Sorin, cel mai bun prieten al lui, dar și pentru o parte din echipă, Starlin fiind considerat un om de bază și care a contribuit la consolidarea echipei.

Deși și-ar fi dorit să ajungă cât mai departe la Survivor România 2021, Starlin s-a declarat mulțumit de evoluția lui, iar în cele din urmă a reușit să își îndeplinească visul, având în vedere că a luat contact cu o parte din familia lui aflată în Republica Dominicană. 

Citeste si: Ce a spus Starlin despre eliminarea lui Sindy de la Survivor Romania 2021! Daniel Pavel a reactionat imediat

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.