Un fost concurent s-a intors in casa Puterea dragostei! Scandal urias in emisiune de cum a venit!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 31 ian 2021, 01:20
Cristina Mihaela a anuntat intoarcerea lui Cristi Marinescu

Un fost concurent de la Puterea dragostei s-a intors in casa, in urma voturilor telespectatorilor. Prezentatoarea show-ului de la Kanal D, Cristina Mihaela, a facut anuntul.

Cristi Marinescu a aparut foarte zambitor pe usa casei Puterea dragostei, insa imediat s-a declansat un scandal monstru.

Chiar cu Nicos, fostul lui prieten. 

Dupa ce le-a pupat pe fete si s-a reinstalat in casa, Cristi Marinescu a fost in centrul unei controverse uriase cu fostul lui prieten, Nicos, cu care acum e in conflict.

Nicos l-a luat tare inca de la revenirea in emisiunea de la Kanal D.

Cristi Marinescu: "M-ai influentat cu totul"

Nicos a fost foarte deranjat ca fostul si acum noul concurent de la Puterea dragostei, Cristi Marinescu, a spus despre el ca l-a influentat.

"Am ramas singurul care a spus ca vreau sa vina inapoi", a spus Nicos.

"N-ai fost singurul, am fost si eu", a zis Alexandra.

Nicos: Spune-mi si mie cum te-am influentat eu.

Cristi: M-ai influentat cu totul. Daca eram asa buni prieteni puteai sa-mi zici: bai, nu te indrepta spre Madalina, nu te certa cu lumea

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nicos: Puteam, dar nu am spus. Pai si atunci cu ce te-am influentat?

Cristi: Daca erai prieten, dar nu ai fost. M-ai lasat sa pic

(...)

Cristi: Tatal lui pe live mi-a spus niste cuvinte... ziceai ca sunt ultimul om

Cristina Mihaela: O sa te rog sa nu il mai numesti pe tatal lui

Cristi: Nu prezinta interes pentru mine nici el, nici tatal lui

Nicos spunea despre Cristi ca are un corp aproape perfect!

Nicos spunea, la un moment dat, despre Cristian Comanici ca e complexat in fata lui Cristi Marinescu fiindca acesta are "un corp aproape perfect si detine toate calitatile pe care Cristian Comanici nu le are".

Nicos si Cristi Marinescu erau prieteni atunci, dar se pare ca relatiile s-au stricat iremediabil intre ei, intrucat Cristi spune ca nu il mai intereseaza deloc Nicos si ca acesta nu a fost un prieten adevarat cu el.

Nicos a fost implicat in acest inceput de sezon 3 de la Puterea dragostei in numeroase conflicte, printre care cele cu Cristian Comanici, Akebono si cu fosta lui iubita, Alexandra.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.