Un fost fotbalist, batjocorit de personalul unui spital privat

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 28 aug 2021, 22:55

Lica Nunweiller, o fosta glorie a fotbalului romanesc, trece prin moemnte cumplite! A fost la un pas de a-si pierde viata dupa ce a fost internat intr-o clinica privata din capitala.

Imagini de-a dreptul socante in care se vede clar in ce fel este ingrijit acest pacient. Fiica fostului fotbalist sustine ca buretele murdar cu care este spalat barbatul este folosit pentru toti pacientii, iar prosopul la fel. Dovada aceste imagini in care se vede clar o pata de sange uscat.

Pare incredibil, insa pacientul filmat intr-o clinica privata a ajuns sa cantareasca numai 45 de kilograme in mai putin de doua luni.

Familia sustine ca starea lui s-a agravat de la o zi la alta, iar analizele au confirmat infectarea cu o bacterie extrem de periculoasa la scurt timp dupa internare.

Directoarea clinicii a incercat sa-i explice fiicei ca aceasta infectie cu proteus s-a produs in spitalul in care tatal a fost internat anterior, uitand desigur de analizele initiale pe care i le facuse pacientului. Copiii au acceptat sa cumpere tratamentul recomandat de medicii clinicii private, insa dupa numai patru zile, starea tatalui lor s-a agravat.


La scurt timp, urmeaza o alta nenorocire. In absenta tratamentului, barbatul a facut febra mare si a ajuns la un pas de moarte. De atunci, barbatul nu s-a mai pus pe picioare. Mai mult, omul s-a umplut de escare pe care personalul medical nu i le-a ingrijit. Din imagini se vede clar conditiile in care era ingrijit si tratat pacientul.

Iar pentru aceste conditii inumane, cei trei copiii ai barbatului achitau lunar peste 6 000de lei.
Dupa doua luni de cosmar, familia a decis sa-l externeze, nu inainte de a le cere doctorilor si un document medical. Socati de ceea ce le-a fost dat sa vada si sa auda, copiii le-au cerut doctorilor explicatii. Au intrebat de ce nu a fost tratata infectia din cauza careia tatal lor a ajuns piele si os.

Analiza pare sa nu fie chiar asa de costisitoare. Pretul variaza, in functie de clinica, intre 80 si 150 de lei.
Dupa 60 de zile de chin, si peste 12 000 de lei cheltuiti, barbatul abia mai respira. Asa ca familia a decis sa-l transporte de urgenta la Institutul Matei Bals.

Copiii nu-si doresc decat sa-si vada din nou tatal pe picioare, dar sunt hotarati sa le ceara explicatii in instanta celor pe care ii acuza ca l-au adus in aceatsa stare. Directoarea clinicii private a refuzat sa comenteze in vreun fel acest caz.
Le-a transmis copiiilor ca tatal lor a fost ingrijit asa cum se cuvine si ca a beneficiat de cele mai bune tratamente.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16736932/1/media-138133861201543300.jpg
##VIDEO82092##

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

 

 

Taguri: