Un fost fotbalist este dat dispărut. Lucian și-ar fi pierdut toată averea la păcănele

Author: Laura Macovei
Actualizat: 03 nov 2023, 22:41

Un fost fotbalist este dat dispărut. Lucian și-ar fi pierdut toată averea la păcănele

Sursa: Facebook Lucian Burdujan

Un fost fotbalist la Rapid și Steaua este dat dispărut și nimeni nu pare să aibă vreo informație în legătură cu locul în care s-ar putea afla acesta.

Un fost fotbalist de la Rapid și Steaua este dat dispărut de mai multe zile, iar apropiații încearcă să deslușească misterul. 

În vârstă de 39 de ani, Lucian Burdujan este căutat acum de polițiști în toată țara, după ce a plecat de acasă şi nu a mai dat familiei niciun semn de viaţă de câteva luni. 

Când a fost văzut ultima dată Lucian Burdujan

Mama lui Lucian l-a dat dispărut pe sportiv pe 20 octombrie, după ce tatăl său, muzician stradal, a murit pe 9 octombrie, iar rudele nu au avut bani să repatrieze trupul. De atunci, Lucian Burdujan nu a putut fi contactat pentru a ajunge la înmormântare, astfel că familia a decis să meargă la poliţie. 

Citește și: Cu ce s-au îmbrăcat Ianis Hagi și Elena Tănase la petrecerea lor de logodnă din Constanța! Fotografii spectaculoase de la eveniment

„Eu totuşi cred că e undeva afară, munceşte şi pur şi simplu nu mai ia legătura cu familia, am înţeles că nici cu familia nu era foarte bine.

Burdujan fost văzut ultima oară de fratele său, în Ploieşti, în luna septembrie. A plecat de acolo în Bucureşti şi nu a mai răspuns la telefon. Poliţia le cere celor care îl văd să sune la 112,” a declarat Angelo Alistar, fotbalist.

Fotbalistul avea probleme cu jocurile de noroc

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Potrivit fostei sale soții, Lucian ar fi avut probleme cu banii, iar viciul său erau păcănelele. 

„Viciul lui au fost jocurile de noroc! E o boală. A pierdut sute de mii, milioane de euro, câștigate ca fotbalist", spune fosta soţie.

De asemenea, potrivit unui antrenor de fotbal, sportivul ar fi vrut să se retragă în munți la un moment dat.

Lucian Burdujan şi-a început cariera de fotbalist la Ceahlăul Piatra Neamţ. În 2004 s-a transferat la Rapid, unde a făcut parte din echipa care avea să se confrunte cu Steaua în sferturile de finală ale Cupei UEFA. 

Citește și: Neymar a ajuns pe patul de spital! Ce intervenție va suferi starul de la PSG

După ce a jucat o perioadă la Rapid, Lucian Burdujan s-a transferat la Vaslui.

Burdujan a jucat şi la Steaua, actuala FCSB, unde a marcat doar un singur gol. Acesta are în palmares 26 de meciuri şi 5 goluri în cupele europene.   

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?