Un fotomodel celebru a renuntat la cariera din lumea modei pentru a se calugari. Vezi cum s-a transformat!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 08 oct 2020, 02:20

A dat prezentarile de moda si luxul pentru viata simpla de la manastire! Un fotomodel celebru a socat showbiz-ul cand a anuntat ca vrea sa se calugareasca.

Olalla Oliveros, un fotomodel de origine spaniola, in varsta de 36 de ani, a decis sa renunte la cariera din lumea modei pentru a se alatura unui ordin de calugarite. Olalla este foarte cunoscuta mai ales in Spania, chipul ei zambind publicului din diferite reclame sau din paginile revistelor glossy.

Tanara este de asemenea si topmodel international calatorind prin diverse orase din Europa cu scopul de a realiza sedinte foto sau prezentari de moda.

O scurta vizita in Portugalia, la manastirea The Sanctuary of Our Lady of Fatima, i-a schimbat, insa, radical viziunea asupra vietii. Fotomodelul a imbracat straiele de calugarita pentru o sedinta foto, insa, potrivit declaratiilor sale, nu si-a mai putut scoate din minte acea imagine a sa.

In mod surprinzator pentru cei din jur, dar natural pentru ea, Olalla a hotarat sa se alature ordinului de calugarite din Portugalia.
" Domnul nu greseste niciodata. M-a intrebat daca il pot urma, iar eu nu am putut sa refuz", le-a declarat Olalla Oliveros jurnalistilor de la Daily Mail.

Se pare ca nu este, insa, singurul fotomodel care a renuntat la podium si la stralucirea vietii de manechin. Amada Rosa Pérez, un superb model din Columbia, a renuntat, de asemenea, la viata tumultoasa din lumina reflectoarelor pentru a-si gasi linistea in manastire.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.