Un fotomodel de culoare DEZVALUIE SECRETE MURDARE din industria modei

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 08 nov 2020, 15:25

Chanel Iman, fotomodel pentru celebra casa de lenjerie intima Victoria's Secret face industria modei de ras.

Frumoasa multara a dezvaluit ca in spatele tinutelor stralucitoare se ascunde o lume intunecata. Chanel Iman a marturisit ca a fost adesea discriminata din cauza ca este de culoare. In varsta de 22 de ani, fotomodelul acuza case mari de moda cum ar fi Balenciaga, Versace, Yves Saint Laurent, sau Stella McCartney ca practica rasismul. “ Nu mai avem nevoie de inca un model de culoare ” este replica care i s-a aruncat mereu in fata.



Chanel Iman a povestit pentru editia londoneza “The Times” ca multi creatori de moda au descurajat-o din motive rasiste. “ Este foarte trist cand cineva iti spune ca nu mai are nevoie de tine pentru ca a gasit pe cineva din rasa ta ”, a declarat Chanel Iman. Fotomodelul ca adaugat ca s-a simtit jignita si de faptul ca unele reviste de moda vor sa scoata numere exclusive pentru femeile de culoare.
Nu, ne ajuta, ne pune intr-o anumita categorie ”, a adaugat Chanel Iman.

Fotomodelul este de-a dretul dezamagita ca in Europa, majoritatea fotomodelelor internationale sunt albe ceea ce ii reduce sansele de afirmare. “ Inca mai sunt show-uri in New York si Europa in care fotomodelele sunt exclusiv albe ”, a spus dezamagita tanara.

In ajutorul ei a sarit si fotograful Steven Meisel care a realizat sedinte foto pentru campanii ale unor nume sonore cum ar fi Valentino, Calvin Klein, Louis Vuitton sau Prada.
Steven Meisel a declarat ca majoritatea clientilor au reactii negative atunci cand aud ca vor fi distribuite si fete de culoare ca sa promoveze anumite produse. “ I-am intrebat pe clienti de nenumarate ori: Putem folosi modele de culoare?, iar raspunsul a fost de fiecare data nu. Clientii sutin ca fetele de culoare nu vand", a concluzionat fotograful.

Chanel Iman alaturi de colegele ei de la Victoria`s Secret
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/chanel-iman-2-43d413f9073f36562c8f454e35e5b1dc.jpg

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.