Un gest copilăresc a adus sfârșitul vieții unui adolescent: „I-au lăsat cadavrul în mijlocul drumului”. Trei adolescenți sunt acuzați de crimă

Author: Lavinia Medrea

Trei adolescenți sunt acuzați de crimă

Sursa: Facebook Sarah Boyles, Freelance Journalist ll

Trei adolescenți au fost acuzați de crimă în SUA, după ce o intenție de farsă ciudată s-a sfârșit cu decesul unui adolesent.

Trei adolescenți sunt acuzați de crimă după o farsă care s-a terminat în mod tragic. Un tânăr a fost lăsat să zacă mort în mijlocul drumului. Poliția a declarat că ar fi fost vorba despre un scandal ce a debutat ca o „ceartă de îndrăgostiți” înainte ca cei trei adolescenți să meargă la locuința victimei și să-i arunce cu ouă în casă. Când tânărul căruia i se vandaliza locuința a ieșit să înfrunte agresorii, unul dintre ei l-a împușcat, provocând moartea acestuia. 

Trei adolescenți sunt acuzați de crimă

Luni, autoritățile s-au deplasat de urgență la fața locului unde au găsit un adolescent care zăcea mort pe mijlocul șoselei în Georgia, SUA. Este vorba despre un tânăr pe nume Jonathan Gilbert.

Citește și: Incident sângeros la o nuntă din Bragadiru. Un bărbat a fost înjunghiat în fața localului unde avea loc petrecerea. De la ce a început răfuiala

„Se pare că a existat o ceartă între îndrăgostiți, iar suspecții au decis să meargă la reședința lui Gilbert de pe Dobbins Mill și să o vandalizeze”, a declarat biroul șerifului. 

„Când Gilbert a văzut ce făceau cu locuinţa lui, a ieșit din casă neînarmat, pentru a-i înfrunta”, continuă oamenii legii.

Citește și: „A fost internată la Psihiatrie”. Filmul tragediei din Cluj, când o femeie i-a luat viața soțului chiar sub privirile copilului

Poliția a declarat că tânărul ieșise să-i înfrunte pe cei trei adolescenți și au aflat că Sydney Maughon, în vârstă de 18 ani, l-a împușcat de mai multe ori pe Jonathan, înainte ca toți suspecții să dea bir cu fugiții de la locul crimei. 

Toți cei trei adolescenți vor fi pedepsiți conform legii

Maughon și Jeremy Munson, în vârstă de 18 ani, au fost arestați împreună cu McKenzie Davenport, în vârstă de 19 ani, și acuzați de crimă. Cu toate că un singur adolescent dintre cei trei a fost acuzat că a apăsat pe trăgaci, biroul șerifului a declarat că toți cei trei tineri vor fi pedepsiți, relatează  Mirror

„Pentru că toți au complotat și au planificat împreună și s-au deplasat la locație cu intenția de a comite o crimă, toți sunt la fel de vinovați ca și cum ar fi apăsat ei înșiși trăgaciul. Au mers la casa cuiva, victima i-a confruntat, și-a pierdut viața și au plecat și i-au lăsat cadavrul în mijlocul drumului. Împreună au cumpărat acel bilet; acum împreună pot merge în acea călătorie”, au declarat autoritățile.

Investigațiile în acest caz de crimă continuă să se desfășoare.