Un grup de hoți a furat cinci mașini de lux în valoare de peste 800.000 de euro în mai puțin de 60 de secunde

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 06 sep 2023, 07:20

Un grup de hoți a furat cinci mașini de lux dintr-o unitate industrială din orașul Essex, din Anglia. Valoarea pagubei se ridică la 800.000 de euro, relatează Daily Mail.

În mai puțin de 60 de secunde, hoții au furat cinci mașini de lux, „prada” include două autovehicule Mercedes, un Porsche, dar și o mașină rară de înaltă performanță Ariel Atom. Până la acest moment a fost găsită o singură mașină, astfel autoritățile au făcut apel pentru mai multe informații.

Poliția din Essex face apel pentru ajutor după ce cinci mașini de lux, în valoare de peste 800.000 de euro, au fost furate într-un raid care a durat mai puțin de 60 de secunde

Pe data 11 noiembrie, în jurul orei 4.45 (ora Angliei), grupul de hoți a intrat într-o unitate de pe Brentwood Road. Potrivit imaginilor surprinse pe camerele de supraveghere, pot fi văzute două persoane care deschid porțile pentru a-și lăsa complicii să evadeze.  

Aceștia au plecat mai întâi cu un Ariel Atom rar- acesta are un preț de pornire de aproape 70.000 de euro. Un Mercedes G-Wagon în valoare de aproape 140.000

de euro iese apoi pe poartă. Un Porsche 911 Carrera, în valoare de puţin peste 100.000 de euro, este condus de hoţi pe poartă, înaintea mașinii finale, un Mercedes Maybach în valoare de 173.000 de euro, relatează Daily Mail.

Citește și: Un alt accident a avut loc în Suceava! Un bărbat de 40 de ani a decedat după ce s-a răsturnat de pe un pod cu mașina

Polițiștii spun că hoții au tăiat șuruburile de pe poarta din față înainte de a intra în unitate.  

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Ofițerii au fost chemați la o unitate industrială de pe Brentwood Road din Bulphan, la scurt timp după miezul nopții, pe 11 noiembrie, în urma unor informații despre furtul a cinci mașini de lux.

Suspecții au intrat în curte, tăind șuruburile de pe poarta din față înainte de a fura cinci vehicule, în valoare estimată la peste 700.000 de lire sterline. Mașinile furate au inclus două Porsche, un Mercedes și un rar Ariel Atom.

„Facem apel la oricine care ar fi fost martor la ceva sau ar putea avea înregistrări CCTV sau dashcam, inclusiv mașinile furate, să ne contacteze", a transmis poliţia din Essex.

Citește și: Modul tragic în care a murit Alexandru la locul de muncă, la doar 22 de ani. Tânărul urma să se însoare la anul