Vilă din Capitală, vandalizată de un grup de tineri, de Revelion. Pagubele se ridică la zeci de mii de euro

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 03 oct 2022, 04:05

Un grup de petrecătreți au vandalizat o vilă în Capitală, în noaptea de Revelion. Pagubele se ridică la zeci de mii de euro

Sursa: Digi24

Un grup de tineri au închiriat o pensiune pentru petrecerea de Revelion, însă ce a urmat întrece orice imaginație. Turiștii au distrus mobila și pereții imobilului, iar pagubele se ridica la zeci de mii de euro.

Un grup de turiști au închiriat o vilă în București pentru petrecerea de Anul Nou, însă dezastrul lăsat în urmă este de nedescris. Tinerii au distrus pereții din camere și mobilierul. Proprietarul a precizat că pagubele ajung la 20.000-30.000 de euro. Acesta a depus plângere penală împotriva celor care i-au distrus imobilul, potrivit Digi24.

Pensiune din Capitală distrusă de petrecătreți în noaptea de Revelion

Potrivit sursei citate,  un grup de petrecăreți a vandalizat o vilă din Capitală. Tinerii au spart preții, ușile, televizoarele, au pus la pământ frigiderul și au distrus mobilierul.

”Uitați televizorul, l-au aruncat de la etaj. Aici era biroul, era închis, uitați e spart, au forțat, au tăiat cablurile, nu știu ce credeau că o să fie și apoi au intrat în birou și au scos camerele de luat vederi din funcțiune.

E imposibil așa ceva, n-ai cum… spargi pereți”, a declarat Iancu Barbu, proprietarul pensiunii distruse. În ajunul Anului Nou, tinerii l-au sunat pe proprietar și i-au spus că își caută un loc unde să petreacă Revelionul, iar bărbatul a oferit locul spre închiriere. „Pe 31 decembrie în jur de ora 2, 3 fără ceva, m-a sunat un cetățean că ar vrea să închirieze vila aceasta pentru Revelion, că apartamentul în care urmau să facă nu mai era disponibil.
OK, eu fiind plecat la munte, la ora 7 a venit colega mea, s-a întâlnit cu ei, a luat banii, s-a dat bon fiscal și vedeți ce s-a întâmplat”,
a mai spus bărbatul.

Proprietarul imobilului a declarat că tinerii l-au contactat în ajunul Anului Nou și i-au spus că sunt în cutarea unui loc în care să petreacă Revelionul, iar acesta le-a oferit locul spre închiriere.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

”Pe 31 decembrie în jur de ora 2, 3 fără ceva, m-a sunat un cetățean că ar vrea să închirieze vila aceasta pentru Revelion, că apartamentul în care urmau să facă nu mai era disponibil. OK, eu fiind plecat la munte, la ora 7 a venit colega mea, s-a întâlnit cu ei, a luat banii, s-a dat bon fiscal și vedeți ce s-a întâmplat”, a

mai spus bărbatul, pentru sursa citată.

Citeste si: Filme pe Netflix despre Revoluția din decembrie 1989: Documentarele pe care le poți urmări despre răsturnarea regimului Ceaușescu

Pagubele se ridică la 30.000 de euro

În noaptea de Revelion, proprietarul a observat că toate camerele de supraveghere nu funcționează, a încercat să ia legatura cu tinerii, însă niciunul nu a răspuns.

A doua zi, dimineață, când s-au prezentat la fața locului au găsit pensiunea vandalizată.

Ion Barbu, proprietarul imobilului, estimează pagubele la 30.000 de euro. Acesta a depus deja plangere penală. 

Reprezentanții Poliției Capitalei au declarat pentru Digi24 că s-a deschis o anchetă, cercetările se fac de Secția 14 Poliție și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, iar petrecăreții vor fi cercetați pentru distrugere.

Citeste si: Cântăreața Mira a trecut prin momente de coșmar! I-a luat foc casa: "Puteam să mor intoxicată" Cum arată acum locuința artistei