Un iaht cu peste 100 de persoane a luat foc în Turcia! Oamenii ce se aflau la bord au sărit în apă pentru a își salva viața

Autor: Bianca Vidoi

Incendiu pe un iaht din Turcia

Sursa: NEXTA

Peste 100 de persoane ce se aflau pe un iaht în apropiere de Marmaris, Turcia, au avut parte de momente îngrozitoare după ce un incendiu a izbucnit.

110 turiști ce se aflau în vacanță au avut parte de momente de groază după ce iahtul pe care se aflau a izbucnit în flăcări. Pentru a își salva viața, peste 30 de oameni și membrii ai echipajului au sărit în apă pentru a își salva viața. 

Un iaht cu peste 100 de persoane a luat foc în Turcia

Turiștii din Turcia au vrut să aibă parte de momente de neuitat pe iaht, însă totul avea să ia o întorsătură neașteptată atunci când ambarcațiunea a izbucnit în flăcări.

Iahtul Eagles se afla la 10 kilometri de orașul Marmaris, la data de 15 iulie 2024, iar la bordul acestuia se aflau 110 pasageri. Incendiul a izbucnit, iar pe măsură ce flăcările luau controlul iahtului, turiștii locali și străini au sărit în apă în încercarea de a își salva viața.

În ajutorul persoanelor ce se aflau pe iahtul din Turcia au venit ambarcațiunile aflate în aproprierea zonei în care a avut loc incendiul, alături de alte vase de turism și echipaje ale Gărzii de Coastă.

Ambarcațiunile venite în ajutor au scos persoanele din apă, iar după mai multe cercetări s-a descoperit că patru persoane au fost rănite în timpul incidentului.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum s-a raportat Oana Radu la relații, în ciuda complexelor pe care le avea în trecut. “Bărbații au început să mă vadă atunci când eu am început să mă văd.”

Citește și: Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri

Nurrulah Kaya, guvernatorul districtului Marmaris, i-a asigurat pe oameni că toate echipele de urgență au fost mobilizate, iar paza de coastă, serviciile de urgență 112 și personalul spitalului au implementat măsuri stricte de securitate în port. De altfel, persoanele ce se aflau pe iahtul ce a luat foc au fost transportați în siguranță pe diferite debarcadere, iar persoanele ce au fost rănite au fost transportate ulterior la spital.

19 persoane au fost transportate la spital

Inițial s-au raportat patru persoane rănite în timpul incidentului, însă alte 15 au fost rănite și transportate la unitățile medicale din zonă. Dintre cele 19 persoane ce au fost trimise la spital, trei au avut nevoie de îngrijiri medicale și au ajuns la Spitalul din Mugla, iar alte patru au avut nevoie de tratament în spitalele din district.

Celelalte 12 persoane ce au fost transportate la spitale au fost lăsate să plece după ce medicii s-au asigurat că acestea se află în afara oricărui pericol.

Prima părere a anchetatorilor este că incendiul iahtului Eagles, ce se afla la 10 kilometri de orașul Marmaris, ar fi pornit de la motorul ambarcațiunii, potrivit romaniatv.net

 


Alexandra și Gagea, mărturisiri neașteptate în camera roșie! Tânăra are din ce în ce mai multe îndoieli în privința partenerului ei! Iată ce și-au spus cei doi îndrăgostiți și la ce decizie au ajuns!