Un impiegat CFR a păcălit o profesoară că e agent SIE ca să facă dragoste cu ea! S-a sfârșit rău pentru el! Interceptările din dosar sunt savuroase: "Mă simt pierdută / Mă laşi să te găsesc eu?"

Author: A.I.
Actualizat: 26 nov 2020, 21:05

Un angajat al CFR Călători a fost condamnat la 2 ani şi 2 luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere după ce a fost găsit vinovat de trafic de influenţă.

Viorel Movilianu a vrut să „agaţe” o profesoară de matematică de 27 de ani, pe care a păcălit-o că, dacă face sex cu el, o va ajuta la examenul de Titularizare. Interceptările din dosar sunt spumoase. Viorel Movilianu lucrează ca impiegat de mişcare în staţia CFR Bălteni, judeţul Vaslui, şi este căsătorit, relatează Adevărul.

El a ajuns în vizorul oamenilor legii pentru o faptă de corupţie pe care a comis-o începând cu anul 2016, atunci când a pretins favoruri sexuale de la o profesoară de matematică din judeţul Iaşi.

Movilianu s-a împrietenit pe Facebook cu profesoara în noiembrie 2016, atunci când femeia de 27 de ani a postat pe reţeaua socială că a avut o pană şi nu se descurcă singură pentru a rezolva problema la maşină.

După acea postare, profesoara de matematică a primit foarte multe cereri de prietenie, printre care şi de la Movilianu. „Inculpatul a contactat-o pe Facebook şi de câteva ori pe telefonul mobil, spunându-i acesteia că deţine funcţia de analist programator de securitate în cadrul Serviciului de Informaţi Externe, lucru care este menţionat şi pe pagina sa de Facebook”, se menţionează în

motivarea sentinţei.

Un impiegat CFR a păcălit o profesoară că e agent SIE ca să facă amor!

Discuțiile din dosar:

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

MDV- “ cam asa ce va.. Scz, eu sunt la serviciu, Iţi rasp când pot…Dacă eram liber, veneam eu să te ajut. 24..!..Tinerică

…Multi înainte! Si…cum de nu ai prins post la o scoală din Iaşi?” LIM- Multumesc .Păi la titularizare nu am inţeles ce era în spatele cerinţei la metodică (greşeala începătorului). Am scris ce se cerea exact Si de fapt erau nişte chestii ascunse care nu ies din enunţ MDV- Înţeleg LIM- Asadar am pierdut 30 puncte. Deci am luat 7 MDV- Aha. Las că o să prinzi post anul ăsta LIM- Sper.
Altfel. MDV- Bănuiesc că se dă exam in fiecare an LIM- Da, în fiecare an se organizează Dvs ce vârstă aveţi? MDV-Poate ieşim la o cafea să vorbim mai multe, ce zici? Nu promit dar “am la mână”, cum se zice, doi inspectori şcolari. LIM- Mulţi înainte MDV- Ms mult. Si eu sunt căsătorit, deci e ok…. mergem la sigur…cum se spune….Deci …dacă vrei…eu cred că te pot ajuta.
Nu promit acum nimic…să mai fac niste săpături …dar aşa zic că se poate să îţi găsesc post în Iaşi. Depinde de tine…acum… LIM-De mine? Eu ce trebuie să fac? MDV-Păi…pt început bem o cafea şi ....vb..vedem ce facem… LIM-Vreau să ştiu ce condiţii sunt de la început MDV-Nu e vorba de …condiţii…Eu te ajut pe tine…tu pe mine…înţelegi tu… e serviciu contra serviciu… LIM-Cu ce să vă ajut? MDV-Şi crede-mă că te pot ajuta în multe probleme…Ei cu ce…!Vb la o cafea….
LIM-Ok MDV-Înţelegi tu f bine în ce mod poate ajuta o femeie un bărbat… mai ales că esti profesoară…de mate… LIM-Nu ofer servicii sexuale. Nu cred că v-ar conveni ca sotia dvs să se culce cu cineva pt un post. MDV-Discutăm când ne vedem la o cafea…Ia si gîndeste de două ori inainte de a da un răspuns! In viaţă e…vb aia…niciodată să nu spui niciodată…Pt mine e valabilă. Te pot ajuta în multe chestii …dacă mă ajuţi si tu…cum ştie o femeie cel mai bine să ajute un bărbat. Gândeşte-te bine de tot apoi îmi dai un răsp.Ms pt timpul acordat şi …ne auzim la un tel. MDV-Gata cu…deszăpezitul masinii? LIM-Nu, de acum vreau să ies. Am avut nişte treabă.

(...)

Pe 31 martie a avut loc următoarea discuţie MDV- Te-ai mai gândit la ce am vb ieri? LIM –Încă nu am luat o hotărâre MDV- Cam pe când se dau examenele pentru posturile din Iaşi? LIM –Sunt foarte tristă. Am o perioadă mai grea. În iulie. MDV- De ce? Iulie…ok..mai e ceva…dar..cărţile se fac din timp..stii asta! LIM-Mă simt pierdută MDV-Pierdută…mă lasi să te găsesc eu?

Mai multe stenograme din dosar poți citi pe adevarul.ro

 

Taguri: