Un incendiu puternic a avut loc în Satu Mare! Mai multe anexe ale unei case au izbucnit în flăcări

Author: Lavinia Medrea

Mai multe anexe ale unei case au izbucnit în flăcări

Sursa: PixaBay

Un incendiu puternic a avut loc în cursul nopții de astăzi, în Satu Mare.

Mai multe anexe ale unei care au izbucnit în flăcări azi-noapte în Satu Mare. Din cauza vântului puternic, pericolul de extindere a fost uriaș.

Un incendiu puternic a avut loc în Satu Mare

Incendiu puternic în Satu Mare. Un atelier mecanic, o centrală termică și depozitul de lângă ea, unde exista mult lemn, au ars din temelii. Cauza cea mai posibilă este o scânteie purtată de vânt de la centrala care funcționează pe lemne.

Intervenția pompierilor a fost extrem de grea, având în vedere că, în zonă, hidranții nu au funcționat în parametrii normali. 

Citește și: Incendiu la un spital privat din Cluj-Napoca. A fost activat planul roșu de intervenție

Flăcările au ajuns şi la acoperișul unei case din apropiere, iar incendiul a fost stins după mai bine de trei ore. 

Incendiu violent într-un depozit din Voluntari

Pe 27 ianuarie, un incendiu a avut loc într-un depozit din Voluntari! Mase plastice și paleți cu dezinfectanți au luat foc. Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Autorităţile au trimis un mesaj Ro-Alert oamenilor, deoarece flăcările sunt uriașe și degajă mult fum.

Un bloc de locuinţe din apropiere a fost evacuat, astfel că aproape 40 de persoane au fost scoase din imobil. Traficul rutier a fost restricţionat pe Centura Capitalei.

Citește și: Incendii de vegetație în Chile! Peste 10 oameni au murit, iar 14.000 de hectare au ars complet

Incendiul a pornit într-un depozit în zona şoselei de centură a Capitalei. Autorităţile au declarat că suprafaţa care a ars este de 2.000

mp. La locul incidentului s-au deplasat 16 autospeciale de stingere, trei autoscări, două echipaje pentru descarcerare și o ambulanţă SMURD. 

Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar trei dintre ele au avut atacuri de panică. O altă persoană a fost expusă la fumul puternic degajat de flăcările incendiului. 

Persoanele care locuiesc în zonă sunt sfătuite să elibereze căile de acces pentru a permite echipajelor de intervenție să acționeze. 

„A fost realizat un dispozitiv de intervenţie pe laturile clădirii afectate de incendiu. Se lucrează şi pentru protejarea vecinătăţilor. Nu sunt victime”, a declarat ISU Bucureşti-Ilfov.