Un indragit actor, George Alexandru a murit la doar 58 de ani

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 28 feb 2017, 03:07

Actorul George Alexandru a murit, sambata, la varsta de 58 de ani, dupa o lunga suferinta, au declarat reprezentantii Teatrului Nottara, potrivit Mediafax.

 

Un indragit actor, George Alexandru a murit
Actorul George Alexandru a murit, sâmbătă, la vârsta de 58 de ani, după o lungă suferinţă, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Teatrului Nottara.
Potrivit sursei citate, George Alexandru era internat de mai multă vreme în spital.
Trupul neînsufleţit al actorului va fi depus, luni, de la ora 11.00,
la Teatrul Nottara.
La Teatrul Nottara, George Alexandru a urcat pe scenă în 1985, când era încă student. A apărut în spectacolele semnate de Ion Cojar şi Alexandru Dabija.
Născut în Bucureşti, a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică "I.L. Caragiale", specializarea actorie. În primul an, i-a avut profesori pe Amza Pellea şi Dan Micu. În următorii ani de studenţie a lucrat sub îndrumarea lui Gelu Colceag şi Ion Cojar, se arată pe site-ul Teatrului Nottara.
Aici despre actorul George Alexandru

Potrivit sursei citate, George Alexandru era internat de mai mult  vreme in spital.
Trupul neinsufletit al actorului va fi depus, luni, de la ora 11.00, la Teatrul Nottara.
La Teatrul Nottara, George Alexandru a urcat pe scena in 1985, cand era inca student. A aparut in spectacolele semnate de Ion Cojar si Alexandru Dabija.



Nascut in Bucuresti, a absolvit Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L. Caragiale", specializarea actorie. In primul an, i-a avut profesori pe Amza Pellea si Dan Micu. In urmatorii ani de studentie a lucrat sub indrumarea lui Gelu Colceag si Ion Cojar, se arata pe site-ul Teatrului Nottara.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aici

despre actorul George Alexandru

 

 

Taguri: