Un influencer a decedat după ce a băut o populară băutură alcoolică

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 28 feb 2024, 01:40

Un influencer a decedat după ce a băut o populară băutură alcoolică

Sursa: Unsplash

Un celebru influencer s-a filmat în timp ce consuma Baijiu, un alcool chinezesc, după care a decedat.

Sanqiange sau Fratele Trei Mii a decedat la câteva ore după ce a filmat un videoclip în care consuma un celebru alcool chinezesc. Acesta ar putea fi motivul unei noi dezbateri în China, privind modul de reglementare a industriei.

Citește și: Rux și Opulență, o autoare de succes. Câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities” și-a lansat cea de-a doua carte: „Știu că nu sunt un autor e beletristică”

Un influencer a decedat după ce a băut o populară băutură alcoolică  

Sanqiange sau Fratele Trei Mii a participat la o competiție în care trebuia să consume Baijiu, un alcool chinezesc cu un conţinut tipic de alcool cuprins între 30% şi 60%, alături de un alt coleg de industrie, însă după doar câteva ore de la acest concurs a fost găsit fără viață.

Unul dintre prietenii apropiați ai lui Sanqiange a spus că tânărul ar fi participat la această competiție în primele ore ale zilei de 16 mai şi a transmis în direct rezultatele pe canalul său Douyin. Provocarea la care a luat parte influencerul, „PK”, presupun mai multe probe unu la unu, prin care aceștia pot câștiga recompense şi cadouri din partea fanilor, iar în acest caz, pedeapsa a fost consumul acestei băuturi alcoolice ce i-a adus sfârșitul tânărului.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Nu ştiu cât de mult consumase înainte de a mă conecta la televizor. Dar, în ultima parte a videoclipului, l-am văzut terminând trei sticle înainte de a începe cu a patra.  Jocurile PK s-au încheiat în jurul orei 1 dimineaţa, iar la ora 13.00 (când familia l-a găsit) dispăruse „, a declarat prietenul, potrivit romaniatv.net

Citește și: Sensy a confirmat că este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidă a fostei concurente de la ,,Bravo ai stil!"

O influenceriță în vârstă de 23 de ani din Mexic a fost găsită fără suflare

Tania Araceli Guzman Navarro, o creatoare de conținut de 23 de ani, a fost găsită fără viață, în Puruandiro, la trei săptămâni după dispariția tinerei.

Localnicii au remarcat un miros bizar în zonă așa că au sunat la poliție pentru a afla care este cauza acestuia, iar anchetatorii au descoperit 7 cadavre.

Corpul tinerei era într-o stare erau într-o stare de descompunere avansată, așa că au fost necesare aproximativ cinci zile pentru ca acesta, alături de celelalte, să fie identificate. Polițiștii nu au anunțat până acum dacă există o conexiune între corpurile descoperite alături de Tania Araceli Guzman Navarro. 

Citește și: Ce mesaj i-a lăsat Adelina Pestrițu „contesei digitale”, la scurt timp după ce și-a cerut iertare public pe Internet: „Nu faceți ca mine”