Un inginer de 38 de ani, tatăl a doi copii, s-a aruncat de la etajul 4 al blocului în care locuia, la Galați. Bărbatul urma să plece în Olanda a doua zi

Author: Madalina Maftei

Un ingineri de 38 de ani, tatăl a doi copii, s-a aruncat de la etajul 4 al blocului în care locuia

Sursa: Facebook Politia Romana

Bărbatul în vârstă de 38 de ani s-a aruncat de la etajul patru al blocului unde locuia cu soția și cei doi copii. Acesta lucra în străinătate și venise acasă pentru câteva zile.

Noaptea trecută, bărbatul a mers la o petrecere cu prietenii, iar atunci când s-a întors acasă a fost de nerecunoscut, potrivit declarațiilor soției, care a ajuns în stare de șoc la spital.

Inginerul în vârstă de 38 de ani și-a pus capăt zilelor cu o zi înainte să plece în Olanda

Bărbatul se întorsese recent din Olanda, acolo unde lucra ca inginer naval și urma să plece din nou, mâine.

Din primele declarații ale soției, în această dimineață, bărbatul era extrem de agitat, astfel și-a luat copiii în vârstă de 2 și 5 ani și a plecat în vizită la părinți. În lipsa soției și a copiilor, inginerul în vârstă de 38 de ani a decis să-și pună capăt zilelor și s-a aruncat de la fereastra apartamentului situat la etajul patru.

A fost plecat, venea la o lună la doua.

În străinătate l-a trimis serviciul că era inginer în șantier naval. În rest, era un băiat bun, liniștit, corect n-aveai treabă cu el, nu se certau, nu nimic, nu făceau scandal pe scară. Dar uite ca s-a întâmplat necazul asta”,
a declarat o vecină a bărbatului, potrivit observator.ro.

Ambulanța sosită la fața locului nu a mai putut face nimic pentru bărbat, astfel a fost declarat decesul.

”Era vorba de un bărbat de 38 de ani care suferise o fractura deschisă de craniu cu pierdere de substanță cerebrală, multiple traumatisme cu leziuni incompatibile cu viața”, a declarat Dr. Mihai Polinschi, director medical SAJ Galați:

Polițiștii au deschis în acest caz dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citește și: Motivul pentru care s-a sinucis un bărbat din Suceava a șocat pe toată lumea. Ce scria în biletul de adio

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Un militar a fost găsit mort într-un hotel din București 

Un militar din cadrul Forțelor Armate Franceze a fost descoperit mort, duminică, într-o cameră dintr-un hotel din nordul Capitalei, în zona Piața Presei.

Bărbatul s-a cazat împreună cu alți camarazi la hotelul respectiv, la data de 3 noiembrie, camerele fiind rezervate până la data de 3 ianuarie anul viitor.

Citește și: Cine era bărbatul care a murit într-un accident banal cu ATV-ul. Avea doar 43 de ani, o soție și o fetiță