Un ingredient uman care se gaseste doar in corpul femeii, e folosit la fabricarea berii! Ai incerca berea asta?

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 06:16

Imagineaza-ti femeia visurilor tale, obiectul dorintei cu farmecele, senzualitatea si pasiunea ei compilate toate intr-o sticla. Visul a devenit realitate mai nou realitate!

Acum, elibereaza-ti fanteziile si imagineaza-ti ca toate aceste caracteristici ale unei femei pot incapea intr-o sticla de bere. Suna bine, nu? Se pare ca dorintele arzatoare ale barbatilor au devenit realitate deoarece o bacterie, mai exact, lactobacillus, din vaginul femeii este folosita la fabricarea acestei beri deosebite.

Mai mult, daca platesti 10 000 de euro, poti avea berea din bacteria vaginului iubitei tale. Compania incearca sa faca acest lucru si cu bauturile racoritoare sau iaurtul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.