Un irlandez a ajuns sa promoveze turismul din zona Maramuresului!

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 20 sep 2020, 21:10

El este Peter, un irlandez care a strabatut mii de kilometri pana in Romania si alte cateva sute din Bucuresti pana in nordul tarii, in Maramures, acolo unde, spune el, a descoperit o alta lume.

Cea mai mare gradina pe care am vazut-o vreodata, asta a fost prima impresie. Frumusetea locului l-a facut nu doar sa viziteze Maramuresului, ci si sa il promoveze turistic.

Festivalul "Drumul lung spre cimitirul vesel" are loc an de an din banii lui Peter. De-a lungul timpului, irladezul a ajuns sa cheltuie din dragoste pentru Sapanta nu mai putin de 250.000 de euro. Cel mai fercit s-a simtit cand a reusit sa organizeze in cimtirul vesel un concert.



Si casa in care locuieste atunci cand ajunge la Sapanta este tot una traditionala. Singurul loc in care ma simt mai bine decat aici e afara in fan.

Anul acesta Peter va organiza din nou festivalul, in luna august, si spera el, va aduna si mai multi spectatori straini din toata lumea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.