Un jandarm în vârstă de 24 de ani a fost găsit împușcat în cap în propria locuință. Descoperirea a fost făcută de colegii tânărului

Autor: Diana Bostan

Un jandarm din Timișoara a fost găsit împușcat în cap

Sursa: Facebook: Jandarmeria Română

Un tânăr jandarm în vârstă de 24 de ani se află în stare gravă după ce a fost găsit împușcat în cap în propria locuință din Timișoara.

Din primele informații, incidentul a avut loc în locuința bărbatului, situată aproape de locul său de muncă. Colegii săi, îngrijorați de absența de la serviciu, s-au deplasat la locuința acestuia, unde l-au descoperit pe bărbat în stare gravă.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul polițistului din Vâlcea care și-a pus capăt zilelor. Tatăl bărbatului a făcut primele declarații, în timp ce o altă rudă face acuzații cutremurătoare: „Făcea presiuni asupra fiului său”

Un jandarm a fost găsit împușcat în cap, în propria locuință din Timișoara

Potrivit informațiilor furnizate de observatornews.ro, se pare că tânărul nu a ajuns la muncă luni dimineață, ceea ce a stârnit alarmarea colegilor săi care au decis să se deplaseze la locuința sa.

Ajunși la fața locului, l-au găsit pe colegul lor cu o rană împușcată în zona capului, provenind de la arma din dotare.

Un echipaj de ambulanță SMURD a intervenit rapid, transportându-l de urgență la spital pentru îngrijiri medicale de urgență.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Alin Oprea, despre durerea de a crește fără tată. Cât de tristă a fost copilăria artistului? „Eram mândru de rolul de tată care mi se dădea mie.”

Citește și: Ce l-a determinat pe Daniel, tânărul polițist de 28 de ani, să își pună capăt zilelor: „Nu ne-a venit să credem, era..” O carieră promițătoare și o căsnicie fericită, ascunse în spatele unor gânduri întunecate

Cazul a fost preluat de Parchetul Militar Timișoara, care investighează acum circumstanțele incidentului.

Accident sau sinucidere

Autoritățile încearcă să stabilească dacă incidentul a fost un accident sau o tentativă de sinucidere.

Potrivit unui comunicat al autorităților, echipajul de intervenție al Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș a sosit la fața locului în jurul orei 07:40 și a găsit jandarmul cu o plagă provocată de arma sa.

Citește și: El este Daniel, șeful de post din Vâlcea care și-a pus capăt zilelor chiar în sediul poliției. Bărbatul a lăsat în urma un bilet de adio pentru soția sa cu care urma să aibă nunta anul viitor

"În data de 12 august 2024, în jurul orei 07:40, efectivele din cadrul echipajului de intervenție din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, observând că un coleg nu s-a prezentat în serviciu, s-au deplasat la adresa subofițerului, unde bărbatul a fost găsit cu o plagă împușcată în zona capului. La fața locului a sosit un echipaj SMURD cu medic pentru acordarea măsurilor de prim-ajutor și o echipă de cercetare la fața locului, fiind sesizat și Parchetul Militar Timișoara de pe lângă Tribunalul Militar Timișoara",   au transmis autoritățile, potrivit sursei menționate anterior.

Se menționează că, la ultima evaluare psihologică, tânărul jandarm a fost considerat apt pentru îndeplinirea sarcinilor de serviciu. Ancheta este în desfășurare și se așteaptă rezultatele preliminare care vor clarifica circumstanțele acestui tragic incident.