Un jandarm și-ar fi agresat fiica vitregă timp de doi ani, cu știrea mamei. Bărbatul și-a luat concediu medical și concediu de odihnă, după declarațiile victimei

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 21 iun 2023, 15:55

Demascarea celor întâmplate a avut loc datorită mamei iubitului copilei

Sursa: freepik.com

Un jandarm din București și-ar fi violat fiica vitregă, timp de doi ani, cu știrea mamei, far fără ca aceasta să intervină în vreun fel. Totul s-a aflat, după ce jandarmul și-a luat 118 zile de concediu.

Un jandarm din București este acuzat că și-a violat fiica vitregă, timp de doi ani, iar mama fetei ar fi știu de chinul căreia îi era supusă. Acesta încă este angajatul Jandarmeriei, la Dispecerat.

Jandarm din București, acuzat că și-a violat fiica vitregă

Timp de doi ani, copila ar fi trecut prim traume repetate, încă de la vârsta de 13 ani, atunci când totul a început.

Bărbatul se baza pe fragilitatea ei și, știind că minorei îi este imposibil să se apere, a profitat de ea. 

Demascarea celor întâmplate a avut loc datorită mamei iubitului copilei, care a spus totul oamenilor legii din București, urmând ca aceștia să meargă direct la procurorii militari. Sesizarea a fost făcută la finalul anului 2022 și, cu toate acestea, jandarmul încă este angajat.

Acesta se află, în prezent, sub control judiciar, iar mama copilei urmează să fie judecată pentru complicitate la viol, dar și pentru violență în familie.

Jandarmul în vârstă de 46 de ani și-a luat concediu de odihnă și concediu medical pentru 118 zile, imediat ce a aflat că faptele au ieșit la iveală.

Citește și: Urmărit de poliție, un bărbat din Prahova și-a luat viața, într-un accident rutier. Un băiat de 21 de ani a pierit și el, fără nicio vină, după ce cele două mașini s-au lovit frontal

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Începând cu luna noiembrie 2020, până în septembrie 2022, în repetate rânduri, plutonierul adjunct a întreţinut cu persoana vătămată minoră acte sexuale, profitând de imposibilitatea victimei de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa", a transmis Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar București.

Jandarmul nu a fost dat afară, ci mutat 

Bărbatul de 46 de ani a fost mutat la Dispecerat, unde nu este nevoit să interacționeze cu oamenii.

„Sesizarea datează din luna decembrie a anului 2022. Jandarmeria Capitalei a dispus propriile măsuri legale. Jandarmului i-au fost schimbate atribuţiile de serviciu”, a anunțat Alexandru Iacob, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei București.

Când a trebuit să dea explicații pentru faptele de care este acuzat, bărbatul, angajat de 16 ani la Jandarmeria Română, a negat toate acuzațiile care i-au fost aduse. Cu toate acestea, după ce minora de 15 ani a fost audiată, a început să își ia concedii unul după altul.

Citește și: Ultimele clipe din viața copilei românce, de doar cinci ani, găsită fără viață într-un sac de gunoi, în Franța. Decizia pripită luată de autorități în ceea ce îl privește pe criminalul Rozei

Gabriel Diaconu, medic psihiatru, susține că mama fetei nu a intervenit, deoarece și pentru ea șocul a fost foarte mare nu știa cum îl gestioneze. „Mama intră într-un joc în cine a făcut ce, când, cum, dar nu acţionează ca gardian al propriului copil pentru că la rândul ei are probleme în menţinearea unei identităţi.

Nu înţelege ce i se întâmplă propriului ei copil”.

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.