Un jurnalist american lanseaza o ipoteza socanta: ISIS va ataca Romania anul acesta!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 21 sep 2020, 04:35

Un jurnalist american scrie ca Romania ar putea fi victima unui atac al ISIS asemanator cu cel care s-a intamplat la Paris, la sfarsitul anului trecut.

David Chase Taylor, un controversat jurnalist american sustine ca are informatii conform carora Romania ar putea fi anul acesta victima unor atacuri teroriste provocate de gruparea ISIS. Taylor scrie pe site-ul truthernews.wordpress.com ca tara noastra a atras atentia teroristilor datorita evenimentelor din ultima perioada: elevul din Craiova arestat pentru legaturi cu islamistii, oferta Bucurestiului de a se alatura razboiului impotriva terorismului dupa atentatele de la Paris si chiar arestarea cetateanului maghiar care a vrut sa detoneze o bomba de Ziua Nationala a Romaniei.

Autorul spune ca scenariul in care sunt implicati si oficiali ai CIA include atacuri din partea refugiatilor care urmeaza sa vina in tara noastra in perioada urmatoare.

David Chase Taylor este un jurnalist controversat, care in urma cu cinci ani a cerut azil politic in Elvetia, dupa ce a sustinut ca serviciile secrete americane vor sa-l lichideze datorita dezvaluirilor pe care le face pe site-ul sau. In prezent, articolele sale nu sunt prea bine vazute, dupa ce a gresit mai multe „preziceri” legate de posibile atacuri teroriste.
( sursa wowbiz.ro)

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.