Un jurnalist tinut OSTATIC de separatisti a facut DEZVALUIRI SOCANTE despre haosul din Ucraina

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:07

Ucraina se transforma pe zi ce trece intr-o jungla, in care razvratitii fac ce vor! Nu doar ca se omoara intre ei, dar iau si ostateci nevinovati.

Nimeni n-a stiut prin ce cosmar a trecut un jurnalist tinut zile in sir, captiv intr-un beci.

Am stat 4 zile, intr-un subsol, impreună cu alţi 3 sau 4 indivizi. Şi m-au batut asa, ca o introducere pentru aceasta noua situatie .” Este declaratia care arata ca, de fapt, haosul din Ucraina ia proportii de la o zi la alta. Separatistii din regiunea estica a tarii nu pot fi controlati de nimeni! Nici macar de trupele de la Kiev trimise sa reinstaureze pacea in zona.

Chinurile prin care a trecut un jurnalist american spun totul:" M-au legat la ochi, mi-au legat mainile la spate, dar mi le mai dezlegau si mi le legau din nou in fata. (…)Aduceau intr-una oameni noi de pe strada, beţivi, drogati, activişti si oameni din alte parţi ale Ucrainei! ”.

Din declaratiile jurnalistului reiese ca separatistii ucraineni s-au desprins total de realitate! Animati de dorinta de a se „rupe” de Kiev, insurgentii isi impun printre ostetici propriile reguli.

Alti patru colegi ai jurnalistului au fost si ei retinuti de insurgentii din tabara estica a Ucrainei, dar eliberati la scurt timp.

De cealalta parte, Kiev-ul incearca de la o zi la alta sa-si recupereze teritoriile pierdute. Dupa ce au eliberat orasul Mariupol de sub controlul pro-rusilor, trupele ucrainene au intrat ieri dupa-amiaza si in orasul Slaviansk, devenit sediul revolutionarilor razvratiti. Cinci separatisti si-au pierdut viata in luptele dintre cele doua tabere, iar un militar ucrainean a fost ranit.


##VIDEO110374##

In urma confruntarii, liderul separatist local al orasului a ordonat civililor sa paraseasca primaria. De la Kremlin, Presedintele Vladimir Putin a ripostat. Raspunsul Rusiei a venit si in teren! Putin si-a trimis armata pentru noi manevre la frontiera cu Ucraina, sub pretexul unor exercitii militare nu doar pe pamant, ci si in aer. In apropierea Ucrainei, mai exact, in regiunea Krasnodar, avioanele rusesti Sukhoi-25 au participat la exercitii de lupta.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Aseara, un convoi format din trupele rusesti a fost surprins la aproximativ zece kilometri de Ucraina de un sofer. Sunt zeci de camioane si blindate care se indreapta spre Ucraina. Alarmati de haosul din tara, cetatenii ucraineni s-au oferit voluntari in lupta contra razvratitilor, dar si in cazul unui eventual atac armat al Rusiei.

Oamenii au inceput inca de ieri sa se antreneze alaturi de militarii trimisi de Kiev.

In timp ce Uniunea Europeana face apel atat la Ucraina, cat si la Rusia sa puna in aplicare Acordul de la Geneva, semnat saptamana trecuta, senatorul american John Mccain raspunde mult mai categoric. El avertizeaza ca riscul raspandirii crizei ucrainene in Republica Moldova si in tarile baltice creste pe zi ce trece si crede ca Ucraina trebuie ajutata cu armament.

 

 

 

Taguri: