„Un lăutar adevărat. Dumnezeu să-l ierte”. Costel Biju este în doliu. Un alt lăutar cunoscut s-a stins din viață

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 10 mar 2024, 16:36

Marius Tepeliga a decedat

Sursa: Facebook: Marius Tepeliga

Este doliu în lumea lăutarilor după ce artistul Marius Tepeliga a pierdut lupta cu viața, duminică, 10 martie. Artistul ar fi fost răpus de o boală nemiloasă.

Comunitatea lăutarilor resimte profund durerea provocată de pierderea tragică a lui Marius Tepeliga, un tânăr cântăreț apreciat pentru vocea sa și pasiunea neîntreruptă pentru muzica de petrecere. Artistul a trecut printr-o intervenție chirurgicală în luna ianuarie, dar din păcate acesta a pierdut lupta cu viața două luni mai târziu.

Lăutarul Marius Tepeliga a pierdut lupta cu viața

Marius Tepeliga era cunoscut ca având probleme de sănătate, în luna ianuarie acesta transmițând un mesaj tulburător pe pagina de Facebook.

În acel moment, el își informa cu sinceritate fanii cu privire la rezultatul unei intervenții chirurgicale. Deși ieșise cu bine din operație, Marius exprima incertitudinea față de viitor și își manifesta încrederea în Dumnezeu.

”Doamne, nu știu care este planul tău cu mine și nici prin câte încercări mă mai treci. Un singur lucru îl știu, în brațele tale nu îmi este frică de nimic. Am ieșit cu bine din operație, vă mulțumesc la toți pentru rugăciunile făcute”,

spunea Marius Tepeliga, în luna ianuarie, pe pagina sa de Facebook.

Tot în acea perioadă, soția artistului a făcut un apel disperat către comunitatea online, rugându-i pe oameni să doneze sânge în sprijinul soțului grav bolnav. Același apel a fost lansat și de Costel Biju, colegul de breaslă și bunul prieten al artistului Marius Tepeliga. Deși diagnosticul nu a fost confirmat de familie, apropiații lăutarului susțin că acesta ar fi suferit de o formă de cancer, o boală nemiloasă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: ”Am urlat de durere”. Cine este iubita regretatului Mile Povan. Cei doi erau împreună de zece ani și aveau planuri mari de viitor

„Prieteni dragi, m-am interesat pentru donarea de sânge a colegului și totodată prietenul nostru, Marius Tepeliga. Toate centrele sunt închise, însă am primit informația că la Floreasca este singurul spital care poate primi sânge pentru Marius. Ne vedem cu toții la prima oră, începând cu ora 06.00”,  a fost mesajul postat de Costel Biju în urmă cu două luni.

Familia și apropiații lăutarului sunt în stare de șoc

Potrivit postărilor făcute în mediul online, Marius Tepeliga și soția lui s-au căsătorit în anul 2023, în cadrul unei ceremonii impresionante. Evenimentul a fost marcat de prezența unor artiști consacrați, precum Costel Biju și Viorica de la Clejani. Cu toate acestea, destinul i-a supus pe cei doi îndrăgostiți unei încercări cumplite, Marius fiind răpus de o boală nemiloasă și lăsând în urmă o soție și doi copii.

Tristețea a cuprins în întregime comunitatea artiștilor și a prietenilor apropiați ai lui Marius Tepeliga, care nu își revin din șocul pierderii neașteptate. Mesajele de condoleanțe au curs pe platformele online. Prietenii, familia și colegii de breaslă împărtășesc amintiri și gânduri cu privire la talentul și devotamentul lui Marius, recunoscând impactul profund pe care l-a avut în lumea muzicii de petrecere. O adevărată pierdere pentru cei care l-au cunoscut și au admirat talentul său unic.

Citește și: Ies la lumină detalii tulburătoare din ziua în care a murit Mile Povan! Vecinii lui fac mărturisiri dureroase

„Ai plecat să cânți printre îngeri! Dumnezeu să te aibă în pază, Marius Tepeliga! Prea devreme ai plecat dintre noi”/ „Dumnezeu să te odihnească! Condoleanțe familiei”/„Dumnezeu să-l ierte, condoleanțe familiei! Prea devreme ai plecat, om bun”/„ Doamne nu pot să cred vestea asta atât de tristă astăzi am pierdut un coleg un frățior bun de-al nostru și un lăutar adevărat Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace”,  au fost doar o parte din comentariile lăsate pe rețelele sociale.