Un lider PSD, în stare critică după un accident cumplit!

Autor: A.I.
Actualizat: 29 nov 2020, 09:00

Unul dintre liderii PSD, Dan Chiș, a fost implicat într-un accident cumplit și a fost readus la viață de medici după minute bune în care a fost resuscitat.

Într-un final, el a ieșit din stop cardio-respirator și a fost transportat cu elicopterul SMURD la un spital din Cluj-Napoca. Din nefericire, doctorii sunt rezervați în legătură cu șansele de supraviețuire.

Dan Chiș, liderul tinerilor PSD-işti din Sălaj, se zbate între viață și moarte după ce a fost implicat într-un accident cu tractorul. Nenorocirea s-a petrecut în localitatea sălăjeană Sâg. Potrivit datelor din ancheta deschisă de polițiști, el a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mastodontul, așa cum puteți vedea în imaginea de mai jos. Salvatorii

l-au scos fără semne vitale de sub utilaj pe tânărul politician. Paramedicii l-au resuscitat timp de aproape o jumătate de oră și au reușit să îl readucă la viaţă, relatează Cancan.

Dan Chiş a fost transportat în stare critică cu elicopterul SMURD la spitalul din Cluj-Napoca, însă medicii sunt rezervați în legătură cu șansele sale la viață. Politicianul are 35 de ani, este căsătorit şi are un copil.

Dan Chiș, în stare critică după un accident cumplit!

De profesie inginer, administrează o societate din domeniul testărilor şi analizelor tehnice. Din din ianuarie 2018 până la finele anului trecut a fost şef de Cancelarie al prefectului de Sălaj.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În vârstă de 35 de ani, Dan Cristian Chiş era deja o personalitate politică în judeţul Sălaj. Membru vechi al PSD Sălaj, el a condus timp de patru ani Liga Tinerilor întreprinzători ai PSD Zalău. Ulterior, el a fost secretar al organizaţiei de tineret PSD Zalău, pe care o conduce din anul 2013.

La alegerile parlamentare din anul 2016, Dan Chiş a candidat pe listele PSD pentru Camera Deputaţilor, aflându-se al doilea pe listă, dupa Iuliu Nosa.

Tot din anul 2016, el era şi preşedintele Consiliului de Administraţie al Transurbis Zalău.Din ianuarie 2019 şi pân la finalul anului, Dan Chiş a fost șef de Cancelarie al prefectului Florin Florian.

Dan Chiş a absolvit Universitatea de Ştiinte Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca. Are un titlu de inginer diplomat, un masterat în sisteme de procesare şi controlul calităţii produselor alimentare. A lucrat şi în sectorul privat ca director la o firmă de conserve i administrator a unui lanţ de fast-fooduri din Zalău.

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.