Un maestru al escrocheriilor iti arata cum dispar banii dintr-un cont! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:39

Metodele de a ne tine banii in siguranta le-am invatat chiar la penitenciar!

 Cine sa stie cel mai bine cum dispar banii din conturi, daca nu un maestru al escrocheriilor? Asadar, sa facem cunostinta cu Nicu….

Dupa ce reuseste sa-l faca pe titularul contului sa creada ca discuta cu un functionar bancar, escrocul nu mai are probleme. Inarmat cu datele necesare, se prezinta la banca. Chiar daca ii e frica sa vorbeasca in fata camerei de filmat, Nicu a acceptat sa ne ofere informatii din interior.


Clientul primeste un mail aparent banal de la banca. I se cer informatii de rutina, care insa il pot duce insa la faliment! Cum ne dam seama ca e vorba de o capcana?

Doar ca multe dintre cardurile aflate pe piata sunt dotate doar cu o banda magnetica, ce poate fi reprodusa extreme de usor.

Un aparat montat pe fanta prin care introducem cardul. Datele bancare sunt copiate.
Iar o camera video miniscula inregistreaza fiecare miscare pe care o facem cand tastam PINUL.

In plus, incercati sa va asigurati ca nimeni nu poate observa momentul in care introduceti codul PIN. Iata cat de repede lucreaza infractorii.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.