Un medic de familie, găsit mort în cabinetul său. Era infectat cu Covid-19

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 02 feb 2021, 19:50

Un medic de familie a fost găsit inconștient în cabinetul său. Doctorul a decedat luni și a fost confirmat pozitiv la testul COVID-19. 

Un doctor din Botoşani, de 46 de ani, care a decedat luni, a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Medicul ar fi fost găsit în stare de inconştienţă în cabinetul său.

Un medic de familie a fost găsit inconștient în cabinetul său

Cadrele medicale au aplicat manevrele de resuscitare și i-au prelevat probe pentru testul SARS-CoV-2, însă bărbatul nu a răspuns manevrelor, fiind constatat decesul. 

Potrivit directorului Direcţiei de Sănătate Publică, Monica Adăscăliţei, medicii care i-au acordat primul ajutor au prelevat probe pentru testarea acestuia. 

"Răspunsul testului PCR a venit marţi seară târziu, după ce a fost recoltat în timpul resuscitării. Testul SARS-CoV-2 a ieşit pozitiv", a afirmat Adăscăliţei, potrivit Agerpres.

Miercuri, Direcţia de Sănătate Publică a demarat o anchetă pentru a stabili persoanele cu care medicul de familie ar fi intrat în contact până la momentul decesului.

Coronavirus România, 11 noiembrie

Până miercuri, pe teritoriul României au fost confirmate 324.094  de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe data de 11 octombrie au fost confirmate 9.799 de noi infectări în țara noastră.
 

Până miercuri, 11 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 324.094 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

218.086 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 9.799 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Până miercuri, 8.389 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 10.11.2020 (10:00) – 11.11.2020 (10:00) au fost raportate 203 decese (116 bărbați și 87 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea, Ilfov și Municipiul București.



 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.