Un medic din Romania dezvaluie DIETA MINUNE cu ajutorul careia a reusit sa slabeasca peste 20 de kilograme in doar cateva luni!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 15 oct 2020, 20:25

Dr. Cristina Balanescu a dezvaluit in cadrul emisiunii “Draga mea prietena” metoda incredibila prin care a slabit fara riscuri sau repercusiuni asupra sanatatii.

##VIDEO85907##Trebuie sa va spunem de la inceput ca dr. Cristina Balanescu este impotriva oricarei diete care presupune infometarea. Medicul nu s-a infometat, ci a scos din alimentatie anumite produse si a mancat ori de cate ori a simtit nevoia.

In ceea ce priveste dieta minune, dr. Cristina Balanescu a specificat ca a scos din alimentatie fructele, legume precum cartoful, morcovul, mazarea, dulciurile, pastele si fainoasele, painea si a introdus in schimb ceaiurile si o hidratare cat mai intensa a organismului.

La micul dejun servea iaurt simplu cu cereale, intre mese se hidrata, fie cu apa sau ceaiuri, la pranz legume si carne usoara, peste, pui, oaie, etc.

Sfatul doamnei doctor: nu incepeti o dieta inainte de a va face analizele si de a merge la un doctor care sa va indrume! In cazul in care aveti o carenta in organism de anumite vitamine sau minerale, dieta trebuie adaptata astfel incat organismul sa nu faca un soc.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?