Un microbuz cu 12 persoane s-a răsturnat pe DN7 în Dâmbovița. S-a activat Planul Roșu de Intervenție

Author: Lavinia Medrea

 S-a activat Planul Roșu de Intervenție

Sursa: Poliția Română/ ISU Dâmbovița / PixaBay

S-a activat Planul Roșu de Intervenție în urma unui grav accident în Dâmbovița.

Un microbuz care transporta 12 pasageri s-a răsturnat în Fețeni, Dâmbovița, pe DN7. Dintre cei 12 oameni, opt persoane au primit îngrijiri medicale la locul accidentului, iar traficul din zonă a fost blocat.

Un microbuz cu 12 persoane s-a răsturnat pe DN7 în Dâmbovița

În urma accidentului din Dâmbovița, în care un microbuz s-a răsturnat, a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Citește și: Un tânăr ce conducea fără permis a decedat după ce a intrat pe contrasens. Mașina a luat foc

La locul incidentului s-au deplasat trei echipaje cu o autospecială de intervenție și două ambulanțe SMURD de prim ajutor calificat alături de colegii de la ISU Dâmbovița și SAJ Argeș și Dâmbovița.

„Intervenție în cazul unui eveniment rutier în comuna Valea Lungă, satul Feteni.

Detașamentul Găești intervine cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și 4 echipaje SAJ DB. Concomitent sunt asigurate și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor”
, a comunicat ISU Dâmbovița, citat de newsweek.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Două autospeciale ale Poliției s-au lovit violent în timpul unei urmăriri. Patru polițiști au ajuns la spital

Conform sursei menționate anterior, starea a opt pasageri a fost evaluată la locul accidentului de către echipajele medicale.

„Din primele date, un microbuz în care s-ar fi aflat 12 pasageri ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat în șanț. Traficul este blocat”, a declarat IPJ Dâmbovița.​

Opt dintre cele 12 persoane prezente în microbuz au avut nevoie de transport la unități spitalicești pentru a fi analizate.

Victimele sunt în stare conștientă, cooperează și au suferit multiple răni.

Opt persoane au fost rănite în accidentul din Dâmbovița

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a declarat că pe DN7, aproape de localitatea Valea Mare, județul Dâmbovița, un microbuz cu 12 pasageri s-a răsturnat pe o parte, părăsind carosabilul, după ce o anvelopă s-a defectat. 

În urma accidentului, opt persoane au fost rănite și evaluate la fața locului.

A fost necesară activarea Planului Roșu de Intervenție și oprirea circulației pe ambele sensuri de mers, pentru ca echipajele competente să poată interveni.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?