Un milion de euro din traficul cu imigranti? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:10

Dis de dimineata, cand abia isi scuturase cocosul zapada de pe pene, mascatii navalira in palat. Nu inainte sa treaca de uriasele porti cu... blazon, mai ceva ca la castel.

 Imbracat la patru ace, suspectul ar fi unul dintre cei trei capi ai unei retele care se ocupa cu traficul de migranti. Mai exact, anchetatorii spun ca intreaga grupare ar fi ajutat 600 de romi sa ajunga, ilegal, in Mexic, iar apoi in Canada si SUA. Si nu oriunde, ci in Los Angeles, iar pentru visul american, oltenii ar fi platit bani grei: 8 mii de dolari. Evident, doar dus.

Cand s-au vazut cu omul saltat din pat, pirandele au sarit ca arse.
Barbatul e curat ca lacrima, sustin ele, iar palatul pe care il vedeti in imagini a fost ridicat din munca cinstita.

Altii spun ca altul ar fi motivul pentru care s-au pomenit cu mascatii peste ei: invidia pe barbatia lor i-ar fi facut pe anchetatori sa le bata la poarta.


Avocatul unuia dintre romii saltati de mascati este un fost judecator la curtea de apel Craiova si cel care l-a judecat pe Bercea Mondialul.
Si acesta crede in nevinovatia clientului sau. Cat despre sacul plin cu documente luat de politisti...

Atat suspectii, 13 la numar, cat si o parte dintre persoanele traficate urmeaza sa fie duse la audieri. Se pare ca cei care plecau in strainatate, ca sa achite suma pretinsa de 8 mii de dolari, ar fi facut credite la banci, fara sa aiba vreun gand sa restiuite banii. Prejudiciul, in cazul lor, ar fi de cateva zeci de mii de euro.



 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.