Un mire a plecat de la propria nuntă după ce soacra și-a făcut apariția: „Am avut mâncărimi la ochi, mâncărimi în gât și dureri de cap”. Care a fost motivul

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 31 ian 2024, 18:41

Un mire a plecat de la nuntă din cauza soacrei

Sursa: pexels.com

Eveniment neprevăzut la propria nuntă. Deranjat de parfumul soacrei, un mire a petrecut noaptea nunții departe de soție.

Experiența unui mire a ajuns virală pe o platformă de socializare. Mirele a decis să-și împărtășească povestea de la propria nuntă și să ceară părerea comunității în privința situației sale dificile. 

Prezența inedită a soacrei l-a făcut pe mire să plece de la propria nuntă

Bărbatul a împărtășit o experiență neașteptată din ziua nunții sale, dezvăluind că relația tensionată cu soacra a atins cote inedite.

După ce aceasta a refuzat să se schimbe, el a petrecut mare parte din seară în aer liber, alături de membrii familiei sale. De obicei, se înțelege foarte bine cu părinții partenerei sale, însă evenimentul a fost umbrit de faptul că soacra a ales să poarte un parfum la care bărbatul a dezvoltat brusc o alergie.

Citește și: Bucurie mare în familia celebrului Burak Ozcivit! Îndrăgitul actor și soția lui au publicat prima imagine cu fiul cel mic, Kerem, care a împlinit un an! Iată cea mai frumoasă și emoționantă imagine

În timpul ceremoniei, el a început să lăcrimeze, incapabil să identifice mirosul care îi provoca această reacție. Cu toate că spera să reziste cele 20 de minute ale ceremoniei, situația s-a complicat atunci când soacra sa l-a îmbrățișat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Am avut mâncărimi la ochi, mâncărimi în gât și dureri de cap, toate amestecate.”, a spus el, citat de sursa menționată mai sus./„Soția mea m-a întrebat dacă sunt bine și i-am spus că parfumul mamei sale mă irită. Am luat niște medicamente pentru alergii, însă nu și-au făcut efectul.”, a spus el, potrivit mirror.co.uk

Soția i-a cerut mamei să păstreze distanța

Momentul sesiunii foto a constituit o experiență extrem de neplăcută pentru mire. Chiar dacă soția sa i-a solicitat mamei sale să mențină o distanță rezonabilă, bărbatul a continuat să resimtă alergia în prezența acesteia.

Citește și: Câți bani trebuie să dai la o nuntă în 2024?

Bărbatul a relatat că mirosul parfumului a persistat în jurul soacrei ca o prezență inoportună.

Ulterior, soția sa a rugat-o pe mama ei să încerce să îndepărteze parfumul, dar soacra a explicat că acesta era impregnat inclusiv pe rochie. Ca urmare, seara s-a încheiat cu soția sa petrecând noaptea nunții la casa părinților ei. 

Deși decizia bărbatului poate părea drastică, internauții l-au susținut, lăsând comentarii pline de umor.

Soacra ar fi trebuit să meargă să facă un duș și să se întoarcă cu haine curate. Sper că nu ai semnat încă actele de nuntă!”/„Dacă soacra mea mi-a dat cu bună știință o migrenă la propria nuntă și ar refuza să facă ceva pentru a ajuta, aș căuta actele de divorț imediat.”/„La nuntă este și mai ușor, pur și simplu rupeți formularul de căsătorie”/ „Soția lui i-a spus practic de ce parte va fi în viitor. Clar nu a lui!!”, sunt doar o parte din comentariile citate de sursa menționată și preluate de A1.ro.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.