Un mort, 8 raniti si 15 masini distruse: este bilantul tragic al unui accident rutier din sudul Frantei

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 00:20

Accidentul a fost produs de un camion condus de un sofer roman. Se pare ca tirul avea probleme grave la sistemul de franare.

Camionul care a produs accidentul avea platforma si transporta alte masini. La un moment dat, aproape de Autostrada A8, la iesirea din orasul Nisa, soferul, un conducator auto de origine romana, a vrut sa opreasca in statia de taxare. Insa, din pacate, omul nu a mai putut frana.

A lovit in plin coloana de masini ce astepta in zona statiei de plata. Ce a urmat a fost pur si simplu un carnagiu.


O persoana a murit iar alte 8 au fost transportate de urgenta la spital. Victimele au necesitat interventie rapida, asa ca 70 de angajati ai pompierilor si mai multe elicoptere  au sosit de urgenta la locul tragediei.

Primele cercetari ale anchetatorilor arata ca masina cu platforma avea probleme serioase la sistemul de franare si din acest motiv nu a mai putut evita impactul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Soferul camionului a scapat cu rani usoare, insa pasagerul din cabina este in stare critica. Din pacate, nu este singura tragedie cu care s-au confruntat francezii in aceasta perioada: in ultima saptamana, 43 de persoane au murit si 10 au fost grav ranite in urma altor doua accidente majore petrecute

pe autostrazile din Franta.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.