„Un motiv de nemulțumire pentru copil această împărțire”. Ce se întâmplă cu cei doi copii pe care Deea Maxer și Dinu Maxer îi au împreună, după ce au decis la cine să rămână

Author: Andreea Buinoschi

Deea Maxer și Dinu Maxer și-au întemeiat o familie foarte frumoasă

Sursa: Instagram

Deea Maxer și Dinu Maxer au decis să pună punct căsniciei, după aproximativ două decenii de relație și doi copii. Cei doi au semnat actele de divorț chiar în ziua în care și-au anunțat fanii că nu mai formează un cuplu.

Deea Maxer și Dinu Maxer și-au întemeiat o familie foarte frumoasă, datorită celor doi copii care au apărut în viața lor. Cu toate acestea, problemele care au apărut în viața lor și-au spus cuvântul și au decis că este cel mai bine să meargă în direcții diferite.

Copiii pe care Deea Maxer și Dinu Maxer îi au nu locuiesc împreună

Au semnat actele, au pus la punct și toate informațiile legate de bunurile cumpărate la comun și, cel mai important, au stabilit ceea ce se va întâmpla și cu cei doi copii pe

care îi au împreună. Aceștia au decis ca fiul lor să stea cu Dinu Maxer, iar fata să locuiască alături de Deea Maxer.

Cu toate acestea, în cadrul unui interviu acordat la un post de televiziune, Dinu Maxer a precizat că el și fosta lui soție locuiesc în același bloc, deoarece aceasta și-a cumpărat un apartament la alt etaj, iar copiii se pot vedea în fiecare zi.

Citește și: ”N-a contat că eu o iau de la zero” Detaliul care a prevestit divorțul dintre Deea și Dinu Maxer. Ce reacție a avut artista într-un interviu, când a fost întrebată despre relația cu soțul ei: "Anul ăsta am realizat că trebuie să am grijă și de mine"

Cu toate că cei mici se pot vedea în fiecare zi și pot petrecere foarte mult timp împreună, conform unui psiholog, este posibil ca acest lucru să îi afecteze pe cei mici și să ajungă să perceapă realitatea în mod distorsionat.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Deea Maxer și Dinu Maxer împart custodia

În multe cazuri, în urma divorțului, copiii ajung să locuiască alături de mamă, dar, în cazul celor doi foști parteneri, fiecare stă cu câte unul dintre părinți.

Deea Maxer și Dinu Maxer trebuie să fie extrem de atenți la modul în care gestionează situația, deoarece copiii pot să perceapă lucrurile într-un mod dureros și să fie afectați emoțional.

„S-ar putea să fie un impact și un motiv de nemulțumire pentru copil această împărțire. Fiecare poate să-și pună întrebarea: « De ce eu am fost ales de tata și de ce celălalt de mamă ».

Mulți dintre copii se întreabă de ce părinții fac această alegere. Am întâlnit astfel de situații cu întrebări post divorț, de ce a fost alegerea făcută în felul în care s-a produs”, a declarat psihologul Keren Rosner, conform wowbiz.ro.

Citește și: Deea Maxer rupe tăcerea! Vedeta a spus care este, de fapt, adevărul despre înscenarea divoțului: "Amândoi știm ce vrem. Vom fi împreună"

Cu toate acestea, băiatul pe care cei doi îl au împreună pare că a înțeles lucrurile exact așa cum sunt ele. Dinu Maxer a povestit că, în momentul în care i-a spus că el și mama lui vor divorța, acesta a fost de acord, spunând că este cea mai bună decizie, deoarece nu se vor mai certa.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?