Un motociclist a fost readus la viață după ce a luat parte într-un accident teribil. Norocul acestuia a fost că un medic se afla la locul incidentului

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 15 ian 2024, 00:35

Un motociclist a fost readus la viață după ce a luat parte într-un accident teribil

Sursa: PixaBay

Ieri a avut loc un accident pe autostrada A4, în urma căruia un motociclist aproape și-a pierdut viața.

Un motociclist a fost grav rănit ieri, pe autostrada A4, la ieșirea spre comuna Valu lui Traian din Constanţa. Norocul motociclistului a fost că la locul incidentului s afla un medic. 

Citește și: Angajata MApN din Suceava, care a urcat în stare de ebrietate la volan și a lovit o persoană, având o alcoolemie mai mare de trei, a fost arestată

Motociclist readus la viață de un medic aflat întâmplător la locul accidentului

Un bărbat de 38 de ani ar fi pierdut controlul direcției, lovind astfel un parapet, impactul a fost atât de puternic încât motociclistul a suferit un traumatism cranio-cerebral şi a intrat în stop cardio-respirator, spun polițiștii. Reprezentanții Serviciului de Ambulanţă spun că un medic, ce se afla întâmplător la locul accidentului, i-a acordat primul ajutor, iar manevrele de resuscitare l-au făcut pe bărbat să respire din nou. 

Un echipaj SMURD l-a preluat pe motociclistul de 38 de ani, pacientul fiind în continuare într-o stare critică, fiind intubat și transportat la un spital din Constanța. „ Echipajul SAJ a găsit pacient cu traumatism craniocerebral grav, în stare critică, care a intrat stop cardio-respirator în prezența lor. Cu ajutorul unui medic, care se afla întâmplător la accident a început protocolul de resuscitare reluându-și funcțiile vitale.

Echipajul SMURD C l-a găsit în stare critică și l-a transportat la Spitalul Județean Constanța”, a declarat Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al județului Constanța. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Bărbatul lovit mortal de Monica Odagiu a fost înmormântat. Ce se întâmplă cu actrița în tot acest timp

Au început cercetările polițiștilor cu privire la accident

Polițiștii din cadrul Brigăzii Autostrăzi au început investigațiile pentru a afla cu certitudine ce a cauzat accidentul.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 38 de ani, ar fi condus un motociclu pe Autostrada A4 și, din cauze care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul direcției, lovind un parapet. 

În urma accidentului, bărbatul a fost rănit, fiind transportat la spital. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă ”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

 Ieri a avut loc un incident similar, în județul Dolj, însă din nefericire, motociclistul și-a pierdut viața. Un alt motociclist a pierdut controlul vehiculului și s-a izbit de un cap de pod.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că, un tânăr de 30 de ani, din comuna Argetoaia, în timp ce conducea o motocicletă pe D.J. 606 A, din localitate, în condiţii ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un cap de pod ”, preciza IPJ Dolj, potrivit fanatik.ro

Citește și: O româncă a intrat în greva foamei în Danemarca, după ce autoritățile i-au interzis să-și mai vadă copilul

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.