Un motociclist a rămas fără un picior, după un grav accident cu un TIR, pe DN1A

Author: Alina Petre
Actualizat: 23 mai 2023, 03:55

Accident cumplit pe DN1A

Un motociclist a rămas fără un picior, după un grav accident cu un TIR. Tragedia s-a produs pe DN1A, în Prahova.

Un grav accident de circulație a avut loc pe DN1A, în Prahova! Un motociclist a rămas fără un picior, după ce a intrat într-un TIR.

În urma impactului, bărbatul a fost grav rănit și a suferit o secţionare completă a unui picior, de la nivelul genunchiului, informează Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

Motociclistul, în vârstă de 49 de ani, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Traficul în zonă este restricţionat, fiind dirijat de poliţiştii rutieri pe străzile adiacente din comuna Teişani, anunță Poliţia Prahova.

Citeste si: Două anchete au fost deschise în cazul copilului peste care a căzut o coloană decorativă, chiar în Primăria București. Micuțul se află în stare gravă la spital

O familie întreagă a murit într-un accident pe Valea Oltului

Luni dimineață, 22 august, un grav accident a avut loc pe DN 7, atunci când un autoturism și un TIR s-au ciocnit puternic, în județul Sibiu. Doi soți și copilul lor de doar un an se îndreptau către mare, dar nu au mai ajuns la destinație, murind pe loc în urma impactului.

Conform Centrului Infotrafic, accidentul s-ar produs pe DN 7, la kilometrul 240+ 100 de metri, în apropierea localității Lazaret.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Potrivit IPJ Sibiu, șoferul autoturismului conducea cu viteză și, la un moment dat, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu TIR-ul. Acum, se așteaptă ca ancheta să fie finalizată, pentru a se stabili cu exactitate care sunt motivele din cauza cărora mașina a pătruns pe celălalt sens de mers.

„Din primele cercetări efectuate, reiese că șoferul unui autoturism condus spre Vâlcea, din cauze care urmează a fi stabilite, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu TIR condus spre Sibiu”,  a declarat Elena Welter, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Trei persoane au murit pe loc, între care un copil de doar 1 ani

Bărbatul avea 34 de ani, soția acestuia avea 31 de ani, iar băiatul lor avea doar 1 an și trei luni. În urma incidentului, circulația a fost oprită total preț de două ore.

„SAJ Sibiu a trimis de urgenţă un echipaj de tip B pe DN7 la limita de judeţ cu Vâlcea, la un accident rutier. Un autoturism a intrat în coliziune cu un TIR.

La intervenţie se deplasează şi forţe ISU. La sosirea echipajelor la fata locului, din păcate toţi pasagerii erau decedaţi, doi adulţi şi un copil, ei prezentând leziuni incompatibile cu viaţa", precizează Ambulanţa Sibiu.

Citeste si: Cine sunt soții care și-au pierdut viața după ce au fost striviți de un TIR. Aceștia și copilul de un an plecau la mare

 

 


Episodul 11 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D joi, 11 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.