Un nou concurent a pășit în „Casa iubirii”! Cine este Moise și pentru ce fată a venit în emisiune: „Caut pe cineva care să fie aproape de așteptările mele”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 23 aug 2023, 09:08

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii „Casa iubirii”, un nou concurent a pășit în cadrul competiției.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, un nou concurent a venit în competiție! Haideți să-l cunoaștem și să aflăm pentru ce concurentă a intrat în concurs în mod special.

Cine este Moise și pentru ce fată a venit în emisiune

Odves Moise este noul concurent care a pășit în „ Casa iubirii ”.

Are 19 ani, este o fire sociabilă, cu bun simț, spune el, și îi place să discute cu mulți oameni, în special să-i ajute la nevoie. Moise a venit în competiție pentru a o cunoaște pe Cristina, pe care a și chemat-o în camera roșie.

Citește și: Andreea Mantea a făcut anunțul la finalul Galei! Cine a fost desemnat Favoritul săptămânii, în această seară în Casa iubirii! Iată ce reacții neașteptate s-au stârnit în rândul concurenților

Ajunsă în camera roșie, Cristina a declarat că n se aștepta nici să vină un nou băiat în casă, dar nici să fie ea cea care va fi chemată. Imediat cum a văzut-o, Moise a fost fermecat și a întrebat-o cum se simte.

„Sincer s-au întâmplat multe, nu sunt chiar așa bine dar o să-mi revin, sunt ok”, a declarat Cristina.

Cei doi au vorbit despre ocupațiile pe care le au în afara casei, dar și despre motivele pentru care Moise a decis să intre în „Casa iubirii”. 

„Pentru a căuta pe cineva care să fie aproape de așteptările mele, care să-mi placă și mie”, a spus Moise.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Lorena, în lacrimi! Concurenta îi va aduce din nou reproșuri aprige Biancăi! „Spui lucrurile, atacând!” Aflați cum va reacționa Laurențiu și ce se va întâmpla, sâmbătă, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cristina nu este singura fată pentru care Moise a venit în „Casa iubirii”. El mai are în vizor și altă concurentă, dar nu a vrut să dezvăluie despre cine este vorba, dorind să păstreze totul ca pe o surpriză. 

Cum a reacționat Radu

Andreea Mantea l-a întrebat pe Radu dacă mai poate să lupte pentru Cristina sau dacă vrea să renunțe.

„Pot, cum să nu?”, a răspuns Radu.

Întrebat dacă este de părere că a făcut ceva grav în gală, Radu a răspuns:

„Sincer să fiu nu mi se pare că am făcut ceva atât de grav în gală, dar pe o parte o înțeleg și pe Cristina.

Ea se aștepta ca în momentul în care noi formăm o relație s-o susțin în ceea ce spune ea”.

Băieții au fost informați despre faptul că există un nou concurent în „Casa iubirii” și le-au fost puse pe ecran imagini cu Moise. Radu a declarat că nu se simte amenințat de prezența lui Moise în casă și nici de faptul că ar putea s-o cheme pe Cristina în camera roșie deoarece este sigur pe sentimentele pe care concurenta le are pentru el. 

„Sincer, mie nu-mi este teamă, ea încă are sentimente pentru mine”, a declarat Radu.