Un nou concurent intră în „Casa iubirii”! Aflați cum reacționează fetele marți, 15 octombrie, de la 10:00 și 16:30, doar la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 14 oct 2024, 22:51

În ediția de marți a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, un nou concurent își face apariția.

În ediția de marți a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, un nou concurent își face apariția în competiție pentru a-și găsi dragostea.

Un nou concurent intră în „Casa iubirii”

În episodul de mâine, 15 octombrie 2024, atmosfera din „ Casa iubirii ” devine una plină de suspans atunci când un nou concurent apare pe cadru din camera roșie.

Fetele, care nu se așteptau ca un nou băiat să intre în cursa pentru iubire, rămân impresionate când văd imaginile pe ecran, în special Bianca și Alexandra, potrivit materialului video de mai jos:

Citește și: Ce pedeapsă a primit Robi după ce a încălcat regulamentul emisiunii: „Aș vrea să fac altă pedeapsă în schimbul acesteia”. Concurenții s-au amuzat copios pe seama lui

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce categorie de femei va beneficia de un al 13-lea venit? Unele vor beneficia și de prime de Crăciun!

Tot mâine vedem că tensiunea este și ea existentă în emisiune. Robi este în continuare pedepsit și, de data asta, transcrie regulamentul în cuibușor, privit de restul concurenților pe ecran.

De asemenea, pare că Gagea dă semne că ar fi gelos și supărat pe modul în care s-a exprimat Alexandra în legătură cu Kiprianos după ce, în ediția de ieri, bruneta a spus că tânărul arată bine când a văzut imaginile cu concurentul care căzuse în piscină.

Citește și: Ce mărturisire îi face Teodora lui Kiprianos, între patru ochi? Declarațiile la care nimeni nu se aștepta: „Sunt nesigură”

Ce se întâmplă mai departe și cine este noul concurent aflăm marți, 15 octombrie 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!