Un nou concurent intră în casa Puterea dragostei. Este tot un fost iubit al Alexandrei? Urmariti o ediție incendiară LUNI, 22 februarie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 feb 2021, 00:12
Puterea dragostei la Kanal D Foto(6)
Un nou concurent isi face aparitia in casa Puterea dragostei

Săptămâna începe cu o surpriza pentru fetele de la Puterea dragostei. Cine este noul concurent care va păși în casă? Va reuși să faca furori?

Gala de duminica a fost extrem de tensionata dar care s-a incheiat cu o veste buna pentru toti concurentii, dat fiind ca prin intermediul mesajului dezvaluit de cutia Pandorei s-a decis eliminarea cuplului Nicos-Meda, care si-au dorit neaparat sa plece acasa, pentru a-si trai iubirea fara bariere si reguli.

Surpriza de proportii la Puterea dragostei in prima zi a săptămânii

Editia de luni, 22 februarie a emisiunii Puterea dragostei se anunta una plina de surprize, deoarece in casa iubirii își va face apariția un nou concurent care se va bucura de

toată atenția fetelor. Despre cine este vorba?

Deși săptămâna va debuta cu un moment tensionat intre Alexandra, Cazi si Codrut, pe fondul geloziei si al vechilor neintelegeri, spiritele se vor mai calma în momentul în care un nou concurent își va face apariția în casa fetelor.

Lucian este noul concurent de la Puterea dragostei. Carismaticul tanar le va aduce flori tuturor fetelor și o va invita la dans pe Seya, însă va reuși să stârnească o mulțime de controverse în momentul în care Alexandra va face o afirmatie socanta despre faptul

ca ar fi tot un fost iubit al ei din trecut. Fapt ce ii starneste furia lui Codrut, care incearca din rasputeri sa se arate indiferent si chiar sa o ironizeze pe Alexandra.
"Lucian, de ce nu i-ai spus lui Codrut ca esti fostul meu iubit?", spune Alexandra.

Atitudinea Alexandrei ii starneste furia si si mai ales gelozia lui Codrut, care vine si el, la randul lui, cu o replica la fel de acida, dorindu-si sa o contraatace pe fosta sa iubita.

"Adevarul ca daca a fost cu Cazi... ma astept la orice!", spune Codrut.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nici Cazi nu ramane indiferent la schimbul de replici dintre Alexandra si Codrut si simte nevoia sa intervina pentru a-l pune la punct pe rivalul sau. Cazi ii spune lui Codrut ca nu ar fi reusit niciodata s-o cucereasca pe Alexandra in afara emisiunii.

"Puiule, eu am fost cu Alexandra in afara! Tu in afara nu o aveai niciodata, iti zic eu!",

a replicat Cazi.

Aflati pana unde va ajunge cearta celor trei si ce detalii socante vor mai iesi la iveala despre Alexandra, luni, 22 februarie, intr-o noua editie incendiara Puterea dragostei, de la 11:00 si 19:00, la Kanal D!

Citeste si: Cine sunt favoritii saptamanii la Puterea dragostei si cine a parasit emisiunea? Cutia Pandorei a rasturnat situatia!

Citeste si: Cristina Mihaela a făcut anunțul! Cine sunt cele mai votate trei fete si cei mai votati trei baieti in aceasta saptamana la Puterea dragostei!

 

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.